Hình nền Tết - Thư pháp 2019

Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Tết là ngày lễ cổ truyền của người Việt Nam và cũng là ngày lễ lớn nhất trong năm. Hiện nay không khí Tết đã lan truyền trên mọi nẻo đường và cả trên chiếc điện thoại nhỏ xinh của bạn nữa. Hãy lựa chọn cho mình những hình nền Tết 2019 xuân Kỷ Hợi đẹp nhất để cảm nhận không khí vui tươi ngày tết nào. Hình nền Tết với nhiều hình ảnh đẹp, mang các dấu ấn của thời gian và không gian giúp cho bạn có được nhiều may mắn và sức khỏe vào năm mới 2019 này.
Không chỉ có các hình nền Tết, ở đây bạn còn được sử dụng rất nhiều các hình nền thư pháp chất nữa. Hình nền thư pháp với các câu nói đạo lý, nét chữ bay lượn sẽ toát lên ý nghĩa vào những ngày Tết đến xuân về này. Nó như là kim chỉ nam, mục tiêu và tâm của mỗi người sẽ thực hiện trong năm tới, tức năm Kỷ Hợi này.
Hình nền Tết sẽ giúp bạn truyền thông điệp của mình tới mọi người thông qua những hình ảnh ý nghĩa. Đó là sức khỏe, ý chí, tiền tài, danh vọng không chỉ dành riêng cho bạn mà còn cho tất cả mọi người, những ai nhìn thấy nó.
Chỉ còn ít ngày nữa là đến tết Kỷ hợi, những người làm hình nền Tết thư pháp xin gửi tới bạn lời chúc sức khỏe, chúc năm mới nhiều may mắn và thành công. Cảm ơn bạn đã tin tưởng sử dụng và ủng hộ HDMax Studio. Chúng tôi sẽ cố gắng có thêm nhiều sản phẩm chất lượng như hình nền Tết để phục vụ mọi người
Xin chần thành cảm ơn!!!
Tet is the traditional holiday of Vietnamese people and is also the biggest holiday of the year. Now Tet atmosphere has spread all over the road and even on your pretty small phone. Please choose for yourself the best 2019 Tet Ky Hoi wallpapers to feel the joyful atmosphere on any Tet holiday. Tet wallpapers with many beautiful images, bearing the mark of time and space to help you get more luck and health in this new year 2019.
Not only have Tet wallpapers, here you also use lots of quality calligraphy wallpapers. Calligraphic wallpaper with moral statements, the strokes of letters will give meaning on the New Year days to this spring. It is like the lodestar, the goal and mind of each person will be executed next year, this year of the Pig.
Tet wallpapers will help you pass your message to people through meaningful images. It is health, will, money, fame not only for you but also for everyone who sees it.
There are only a few days left until the Lunar New Year, the people who make the calligraphy Lunar New Year wishes to wish you good health, good luck and success in the new year. Thank you for your trust in using and supporting HDMax Studio. We will try to have more quality products like Tet wallpapers to serve people
Thank you very much !!!
Read more
Collapse
4.5
2 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Hình nền Tết và Thư pháp 2019 V1.0
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
January 21, 2019
Size
10M
Installs
500+
Current Version
1.0
Requires Android
4.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
HDMax Studio
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.