HMTV NEWS

Contains Ads

hmtvlive.com is a news portal which strives to keep you hooked on to news- as it happens. Our team aims to keep you abreast with whatever is making headlines in the world of movies, music, politics, fashion, style, sports and entertainment.

www.hmtvlive.com is a part of The Hyderabad media house which run 24/7 Telugu News Channel in Andhra Pradesh and Telangana. This organisation also runs a news paper called The Hans India. This newspaper was launched in 2011and publishes editions from Hyderabad, Visakhapatnam, Vijayawada, Tirupati and Warangal simultaneously, the newspaper is on its way to becoming the leading English Newspaper in Andhra Pradesh & Telangana.

In a nutshell, we closely highlight socio-economic development of India in general and Andhra Pradesh & Telangana in particular.
Lexo më shumë
1,2
753 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

- New Design for the app
- You can now share the app with your friends
- Performance and stability fixes
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
9 korrik 2018
Madhësia
4,3M
Instalimet
1.000+
Versioni aktual
2.0
Kërkon Android
4.1 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
CONTENT FOCUS
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.