HocHay - Luyện thi tiếng anh dễ dàng

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

“Tại sao mình mãi không thể giỏi được tiếng Anh?”, “Vì sao mình phải chật vật trong khi người khác học tiếng Anh rất dễ dàng?”…
Đã đến lúc bạn nên gạt đi các câu hỏi vì sao tại sao và lựa chọn cho mình một phương pháp học hoàn toàn mới, tiết kiệm và hiệu quả hơn với HocHay.

Điều gì tạo nên sự khác biệt ở HocHay?

✔️Chương trình học cá nhân hóa: với ứng dụng tiếng anh HocHay, người dùng sẽ được thiết kế một lộ trình học ngữ pháp tiếng anh riêng biệt, phù hợp với khả năng và trình độ của mình. Tùy điểm mạnh, yếu mà mỗi người dùng sẽ có một lộ trình khác nhau.

✔️ Ngân hàng đề thi khổng lồ: HocHay cho phép bạn truy cập hàng trăm đề thi tiếng Anh kèm đáp án và giải thích, từ lớp 6 - 12 cho đến các đề thi Đại học. Hệ thống mô phỏng sát thực tế các kỳ thi.

✔️ Chương trình ngữ pháp tiếng anh đầy đủ: từ căn bản, dành cho người mất gốc tới các chương trình nâng cao để thi đại học

✔️ Chương trình học bám sát SGK, lý thuyết song song với bài tập. App phù hợp với học sinh THCS và THPT, hoặc những ai có mong muốn tự học tiếng Anh, đặc biệt là những người chưa biết bắt đầu học từ đâu.

✔️ Tiết kiệm thời gian và chi phí: người dùng có thể dễ dàng chủ động học tiếng anh online, theo dõi tiến trình học tập của mình mà không tốn quá nhiều chi phí hay thời gian.
----------------
HocHay là app học tiếng anh miễn phí với những nội dung ngữ pháp chi tiết và dễ hiểu. Bạn có thể lựa chọn phiên bản gói học tập để có được trải nghiệm đầy đủ và thú vị hơn với toàn bộ đề thi kèm với đáp án, giải thích chi tiết.

Còn chần chờ gì nữa mà không tải app ngay hôm nay!
Hãy cùng trải nghiệm và biến việc học tiếng Anh trở nên dễ dàng. 😉
----------------
➡️ Theo dõi HocHay trên FanPage: https://www.facebook.com/Hochayco
➡️ Hỗ trợ: Nếu bạn có bất kỳ thắc mắc hay góp ý nào, vui lòng liên hệ tới: support@hochay.com
"Why can't I always be good at English?", "Why do I have to struggle while others learn English very easily?" ...
It is time for you to get rid of the question of why and choose for yourself a completely new, economical and effective learning method with HocHay.

What makes the difference in HocHay?

✔️Personalized learning program: with HocHay English application, users will be able to design a separate route to learn English grammar, suitable to their abilities and qualifications. Depending on the strengths and weaknesses, each user will have a different route.

✔️ Huge exam questions bank: HocHay allows you to access hundreds of English test questions with answers and explanations, from grades 6-12 to University exam questions. Realistic simulation system of exams.

Đủ Full English grammar program: from basic, for people with descent to advanced programs for university exams

✔️ Study program closely follows the textbook, the theory is parallel to the exercise. App suitable for middle and high school students, or those who desire to learn English on their own, especially those who do not know where to start learning from.

✔️ Save time and cost: users can easily learn English online, monitor their learning progress without spending too much money or time.
----------------
HocHay is a free English learning app with detailed and easy-to-understand grammatical content. You can choose the learning package version to get a fuller and more interesting experience with the entire exam with the answer, detailed explanation.

What are you waiting for without downloading the app today!
Let's experience and make learning English easy. 😉
----------------
Dõi Follow HocHay on FanPage: https://www.facebook.com/Hochayco
Trợ Support: If you have any questions or suggestions, please contact: support@hochay.com
Read more
Collapse
3.7
462 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

- Cải thiện giao diện và tốc độ
- Sửa lỗi
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
December 31, 2019
Size
13M
Installs
10,000+
Current Version
1.1.2
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
HocHay Co.
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.