Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

Namasthe Telangana is born to lead the people from untruth to Truth, from darkness to light, with eternal goal. Where lies became order of the day, where distortions rule the politics and media, where truth is being suppressed for the ride, there raises the space and revolt. Space and revolt creates history. History necessitates new voices and forums.

Namasthe Telangana Telugu Daily born to dawn 'that historical necessity'. So far Telangana people heard and saw through the eyes and ears of Seemandhra Media. Now Telangana people will see through their own eyes and hear through their own ears. It unearths the stories buried under the cultural establishment of the other media. It rewrites the history, culture and age old rich traditions of Telangana people. It retells
the injustice done to the region. Namasthe Telangana will voice the concerns, aspirations and ambitions of Telangana people.

It is not going to be the just another newspaper. It is planned to be different, complete and most popular newspaper of Telangana. Just not political news with Telangana tinge, sports, business, cinema, features and Sunday magazine….all the ingredients will be part of the newspaper. Namasthe Telangana designed to be superior in technology, quality and content. It's born to reach the maximum number of Telangana masses. We plan to have 7 editions in the Telangana Region with an Estimated print run of over 6 lacs. It's going to hit the stands with a big bang in the next few weeks. Namasthe Telangana on its way to reach the readers is equipped with outstanding and robust technology at par with the latest and innovative trends of Newspaper Industry. First look, which creates curiosity among the readers, should be long lasting. Namasthe Telangana stands uncompromised towards quality of production, implementing state of art technology in the production of the newspaper.

Top quality press machines from Manugraph and Orient, latest computer-to-plate systems, lightening speed communications and first of its kind IT infrastructure in a Daily are the part of its ammunition. A professionally well experienced team devoted & dedicated to achieve outstanding quality drives the production chariot tirelessly to meet the readers expectation. Namasthe Telangana promises its readers a fresh and pleasant look every day.
One of the best Telugu news.

News app, Telangana News app.
Namasthe Telangana е роден за да ги водат луѓето од невистината за Вистината, од темнината во светлина, со вечен цел. Каде лежи стана цел на денот, каде нарушувања владее со политиката и медиумите, каде што вистината се потиснати за возењето, има покренува простор и револт. Простор и создава револт историја. Историја бара нови гласови и форуми.

Namasthe Telangana телугу Дневен родени да се раздени 'дека историската неопходност. Досега Telangana луѓето слушнаа и видоа преку очите и ушите на Seemandhra Медиа. Сега Telangana луѓето ќе видат преку нивните сопствени очи и слушаат преку свои уши. Тоа unearths приказните закопан под културна воспоставување на други медиуми. Го испишува историјата, културата и возраст стариот богатата традиција на Telangana луѓе. Го прераскажува
нанесената неправда врз регионот. Namasthe Telangana ќе го искажат на загриженост, аспирациите и амбициите на Telangana луѓе.

Тоа нема да биде само уште еден весник. Планирано е да се биде различен, целосна и најпопуларна весник на Telangana. Само не со политички вести Telangana нијанса, спорт, бизнис, кино, карактеристики и списанието недела ... .Сите состојки ќе бидат дел од весникот. Namasthe Telangana дизајнирана да биде супериорен во технологијата, квалитетот и содржината. Тоа е роден за да се постигне максималниот број на Telangana масите. Ние планираме да има 7 изданија во регионот Telangana со проценета тираж од над 6 Индикатор. Тоа се случува да се погоди на трибините под силниот удар во следните неколку недели. Namasthe Telangana на својот пат да стигнат до читателите е опремена со извонредна и робустен технологија во par со најновите и иновативни трендови на весникот индустрија. Прв поглед, што создава љубопитност кај читателите, треба да бидат долготрајни. Namasthe Telangana стои бескомпромисната кон квалитетот на производството, за спроведување на држава на уметноста технологија во производството на весникот.

Врвен квалитет преси од Manugraph и Ориентот, најновите компјутер-плоча системи, осветлување комуникации брзина и прва од ваков вид на ИТ инфраструктурата во дневен се дел од нејзината муниција. А професионално и искусен тим посветени и посветени да се постигне извонреден квалитет дискови на производство кочија неуморно за да се исполнат очекувањата на читателите. Namasthe Telangana ветува на своите читатели свеж и пријатен изглед секој ден.
Еден од најдобрите телугу вести.

Вести стан, Telangana вести стан.
Прочитајте повеќе
4,2
Вкупно 996
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

* Improved Performance
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
11 мај 2018
Големина
18M
Инсталации
50.000+
Тековна верзија
1.7.7
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
TELANGANA PUBLICATIONS PVT.LTD
Програмер
8-2-603/1/7,8,9, Krishnapuram, Road No.10, Banjara Hills, HYDERABAD - 500034, Telangana State, India
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.