This Is Örebro

Ta chansen och var med och bestäm vad Örebro är och vad Örebro skall bli. Dela med dig av ditt allra bästa Örebro i bild eller text och låt andra örebroare och deltagare ta del av det du gillar mest. Gilla andra bidrag, hjälp till med de olika uppdragen och var med och skapa rätt historia om vår stad!

Det är alla vi som bor i Örebro, som reser hit och som spenderar tid här som gör staden Örebro. Det är våra historier som bestämmer vad Örebro är. Varför är det då nästan alltid någon annan som bestämmer vad vår stad skall vara? Det är dags att ta tillbaka initiativet. Låt oss tillsammans bestämma vad staden är och vad den skall bli! Det är vi som är staden. Utan oss ingen stad.

THIS IS ÖREBRO är en del i ett större arbete med målet att skapa ett starkt och framgångsrikt varumärke för Örebro Stad. Arbetet leds av Örebrokompaniet. Läs mer på www.thisisorebro.se
Read more
4.0
1 total
5
41
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
January 16, 2013
Size
1.4M
Installs
100+
Current Version
1.0
Requires Android
2.2 and up
Content Rating
Unrated
Warning – content has not yet been rated. Unrated apps may potentially contain content appropriate for mature audiences only.
Permissions
Offered By
Örebrokompaniet
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.