DIVE Magazine

Нуди купувања во апликација
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

With our mobile friendly app you can get all the latest news from DIVE for free and access a handy-round up of previous articles each month. And subscribers can access a vast archive of DIVE articles going back to 2010 including digital versions of our beautiful quarterly magazine brimming with top rate articles and awesome photographs.

The DIVE app is the perfect way to browse ALL our content from your phone or tablet:

• DIVELIVE Keeps you update with all the latest diving and ocean stories - travel guides, kit reviews, in-depth articles, videos and stunning photographs
• DESTINATIONS In-depth guides to the world's top diving areas including the Philippines, the Bahamas and Malta
• DIVE ISSUES A full archive of monthly issues going back to May 2010 and all our quarterly, collector magazines which can be viewed either as full pages or optimized to be rean on your mobile
• DIVE FEEDS Our content divided into key themes - ECO for all the latest news and articles on conservation and natural history; TRAVEL guides, tips and insider articles about the best places to dive; KIT reviews, round-ups and new releases; SKILLS essential information and handy tips and real-life stories

We have been producing DIVE for more than 20 years - the magazine, website, newsletter and app that divers deserve!
Со нашите мобилни пријателски стан може да се добијат сите најнови вести од нурне за слободни и пристап до практични круг на претходните статии секој месец. И на претплатниците да пристапите огромно архива на нуркаат статии ќе се вратам на 2010 година, вклучувајќи дигитални верзии на нашата убава списание полни со врвен статии стапка и страшни фотографии.

стан Нуркањето е совршен начин за да ги видиш сите наши содржина од вашиот телефон или таблета:

• DIVELIVE ви држи Ажурирање со сите најнови нуркање и океанот приказни - туристички водичи, комплет критика, во-длабочината на статии, видеа и прекрасни фотографии
• ДЕСТИНАЦИИ Во-длабочината на водичи се на почетокот области нуркање во светот, меѓу Филипини, на Бахамите и Малта
• ВОДОЛАЗНА ПРАШАЊА А целосна архива на месечни прашања ќе се вратам на мај 2010 година, а сите наши квартални, собирач новини, кои можат да бидат видени или што се целосно оптимизиран страници или да се Réan на вашиот мобилен телефон
• ВОДОЛАЗНА гасови Нашите содржини имаат поделени во клучните теми - ЕКО за сите најнови вести и статии за зачувување и природната историја; Туристички водичи, совети и инсајдерски статии за најдобрите места за да се нурне; KIT осврти, круг-up прозорци и нови изданија; Вештини од суштинско значење информации и практични совети и реални приказни

Ние сме биле за производство нурне за повеќе од 20 години - на списанието, веб-сајт, билтени и стан, што нуркачи го заслужуваат!
Прочитајте повеќе
4,0
Вкупно 181
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Updated logo.
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
23 март 2018
Големина
13M
Инсталации
10.000+
Тековна верзија
2.3.1
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Дигитални купувања
Производи во апликација
1,58 US$ - 16,25 US$ по ставка
Понудено од
Syon Publlshing
Програмер
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.