Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Macedonian (North Macedonia)

Модерниот начин на живеење бара модерен пристап во гледањето телевизија. NeoTV го овозможува токму тоа на кој и да е смарт уред, секаде каде што има интернет.

Преземете ја апликацијата бесплатно и гледајте ги неограничено сите национални канали!

neoTV апликацијата ви овозможува:
• Паузирање, премотување и снимање на програмата во живо
• Прегледување на снимената содржина
• Снимки од целата програма од последните 3 дена од националните канали
• Електронски програмски водич
• Родителска контрола

Апликацијата е достапна бесплатно за два смарт уреда во рамките на пакетот neoTrio кој вклучува Android™ уред за гледање на LCD или CRT телевизори, неограничен интернет за дома и бесплатна фиксна телефонска линија.

Повеќе информации побарајте на www.neotv.mk

НАПОМЕНА:
* За користењето на апликацијата неопходна е интернет конекцијата. Во случај да ја користите апликацијата на мобилен интернет, а за да избегнете евентуални дополнителни трошоци, препорачуваме да проверите во договорот со вашиот мобилен оператор колку интернет сообраќај имате вклучено во рамките на претплатата.
** Користењето на апликацијата е достапно исклучиво на територијата на Република С. Македонија.
The modern way of life requires a modern approach to watching television. NeoTV enables exactly that on any smart device, wherever there is internet.

Download the application for free and watch unlimited all national channels!

neoTV application allows you to:
• Pause, rewind and record the program live
• View the recorded content
• Recordings of the entire program from the last 3 days from the national channels
• Electronic program guide
• Parental control

The application is available for free for two smart devices within the neoTrio package which includes Android ™ device for watching LCD or CRT TVs, unlimited internet for home and free fixed telephone line.

Ask for more information on www.neotv.mk

WARNING:
* An internet connection is required to use the application. In case you use the mobile internet application, and in order to avoid possible additional costs, we recommend that you check in the contract with your mobile operator how much internet traffic you have included in the subscription.
** The use of the application is available exclusively on the territory of the Republic of S. Macedonia.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

- Оптимизација за AndroidTV
- Приказ на омилените канали во рамките на почетниот екран кај AndroidTV уредите
- Подобрено функционирање на Android 10+
- Регистрација со социјални мрежи
- Неограничено следење на ограничен број телевизиски канали
- Апликација за временска прогноза
- Апликација за мониторинг на загадување на воздухот
- Подобрена стабилност
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
January 12, 2022
Size
14M
Installs
10,000+
Current Version
2.11
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Neotel Macedonia
©2022 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google Play|Location: United StatesLanguage: English
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.