neoTV

Contains ads
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Модерниот начин на живеење бара модерен пристап во гледањето телевизија. NeoTV го овозможува токму тоа на кој и да е смарт уред, секаде каде што има интернет.

Преземете ја апликацијата бесплатно и гледајте ги неограничено сите национални канали!

neoTV апликацијата ви овозможува:
• Паузирање, премотување и снимање на програмата во живо
• Прегледување на снимената содржина
• Снимки од целата програма од последните 3 дена од националните канали
• Електронски програмски водич
• Родителска контрола

Апликацијата е достапна бесплатно за два смарт уреда во рамките на пакетот neoTrio кој вклучува Android™ уред за гледање на LCD или CRT телевизори, неограничен интернет за дома и бесплатна фиксна телефонска линија.

Повеќе информации побарајте на www.neotv.mk

НАПОМЕНА:
* За користењето на апликацијата неопходна е интернет конекцијата. Во случај да ја користите апликацијата на мобилен интернет, а за да избегнете евентуални дополнителни трошоци, препорачуваме да проверите во договорот со вашиот мобилен оператор колку интернет сообраќај имате вклучено во рамките на претплатата.
** Користењето на апликацијата е достапно исклучиво на територијата на Република С. Македонија.
Updated on
Jan 12, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data is encrypted in transit
Data can’t be deleted

What's new

- Оптимизација за AndroidTV
- Приказ на омилените канали во рамките на почетниот екран кај AndroidTV уредите
- Подобрено функционирање на Android 10+
- Регистрација со социјални мрежи
- Неограничено следење на ограничен број телевизиски канали
- Апликација за временска прогноза
- Апликација за мониторинг на загадување на воздухот
- Подобрена стабилност