ingatlan.com

4.3
2.67K reviews
100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Eladó vagy kiadó ingatlant keresel?
Vidd magaddal az ingatlan.com teljes kínálatát a zsebedben, és találj otthonra bárhol, bármikor!


CSAPJ LE GYORSAN A KISZEMELT LAKÁSRA 🔔
Szeretnél minél gyorsabban értesülni a friss eladó házakról vagy kiadó albérletekről? Mentsd el a keresésedet, és értesítést küldünk, ha olyan lakást vagy házat hirdet meg valaki, amilyet keresel.


MENTSD EL A KEDVENCEIDET⭐
Ha megtetszik egy eladó vagy kiadó lakás a listában, egy mozdulattal el tudod menteni, így később is könnyen megtalálhatod. Írj megjegyzést, pro-kontrát egy-egy hirdetésre, hogy még könnyebben vissza tudj emlékezni. A Mentett hirdetések funkció további előnye, hogy azonnal értesítünk, ha változik a neked tetsző ingatlan ára.


KERESS TÉRKÉPEN 📌
Új otthonodat a munkahelyedhez közel vagy a város vonzáskörzetében keresed? Akkor a térképes keresőnket neked találtuk ki! Csak jelöld ki a térképen, hogy hol, milyen környéken szeretnél ingatlant vásárolni vagy bérelni, és máris mutatjuk a keresési beállításaidnak megfelelő találatokat.


MINDEN INGATLANT CSAK EGYSZER LÁTSZ
Az ingatlan.com teljes kínálatából villámgyorsan megtalálhatod új otthonod, hiszen minden ingatlant csak 1x mutatunk neked. Mit jelent ez pontosan? Nincs többé zavaró duplikáció, nem fog ugyanaz az hirdetés kétszer, vagy akár többször szembe jönni veled. Így könnyebben kereshetsz az eladó lakások és albérletek között.
Updated on
Jul 14, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Personal info, Financial info and 3 others
This app may collect these data types
Personal info, Messages and 2 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted
4.3
2.67K reviews
A Google user
October 25, 2019
Very difficult and complicated to use. At searching you get several results, and when you open one, there is no any menu to be able to go back. The back button is taking you out from the app. If you want to look forward you must start the whole search all over. I guess must be a possibility to search easy, but I could not find any tutorial... In my opinion the website is really good 5* but the app is just junk!
8 people found this review helpful
Did you find this helpful?
ingatlan.com Zrt.
May 20, 2019
Kedves Gyöngyi! Köszönjük az értékelést, örömmel vennénk, ha megosztaná velünk, milyen nehézségekbe ütközött az alkalmazás használata során, hogy ki tudjuk javítani az esetleges problémákat. A segitunk@ingatlan.com címre várjuk észrevételeit. Köszönjük!
Tamás S
November 21, 2020
The main functionality works: can search for real estate. Positive: still better than some competing apps Bugs: the stored searches don't work; it executes a plain search without conditions independently from the saved criteria. You can hide a listing but it will still show up in any of your searches.
3 people found this review helpful
Did you find this helpful?
ingatlan.com Zrt.
December 1, 2020
Kedves Tamás, az app egy hete stabilan, a régi kerékvágás szerint üzemel, bízunk benne, hogy nálad is gördülékenyen működik. Ha esetleg továbbra is tapasztalsz hibát, kérjük, jelezd felénk. Köszönjük!
István Turai
May 4, 2022
Great app but chat timeline should show exact time of communication.
Did you find this helpful?

What's new

Felület frissítés