Frilans Finans

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Dålig koll på bokföring, redovisning, momsinbetalningar och annat som hör företagande till? Du är inte ensam. Skönt då att det finns en lösning som gör det enkelt att “driva eget” och kunna fakturera utan att behöva hålla på med det krångel som kommer med att ha eget företag.

Som egenanställd hos Frilans Finans slipper du tänka på allt pappersarbete. Vi gör det åt dig så att du kan göra din grej och enkelt bedriva företagsamhet utan att starta eget företag. I stället för krånglig byråkrati och långa handläggningstider kan du som egenanställd vara i gång på tre minuter. Och när du skapat din första faktura så får du din lön till ditt bankkonto skattad och klar, i normalfallet inom 5 bankdagar.

Egenanställning innebär att du hittar dina uppdrag själv och blir anställd av Frilans Finans under tiden du utför uppdragen. Du är försäkrad under arbetet och vi tar hand om allt pappersarbete mot Skatteverket. Vi hanterar också krångliga inkassofrågor. Du slipper alltså det administrativa arbetet och kan ägna all din tid åt din passion. Kan det bli smidigare att vara egen? Vi tror inte det.

Allt du behöver för att komma igång är ett konto hos Frilans Finans. Det tar bara några minuter och är kostnadsfritt att skapa och inneha. Kostnaden för tjänsten är bara 6% av fakturabeloppet, det dras när du skickar en faktura till kunden. Så gör som 70 000 andra egenanställda och bli en del av den nya moderna arbetsmarknaden.

Frilans Finans - fakturera utan eget företag
Updated on
Nov 24, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
This app may collect these data types
Personal info, Financial info and 4 others
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted