FiiInforma.Ro App

Contains Ads

Ori de câte ori oamenii se confruntă cu o recenzie negativă a produsului, există două tipuri de reacții, fie că oamenii le consideră mult, fie că sunt concediați. Acesta din urmă este ceea ce cred oamenii până când există o mulțime de recenzii negative pentru un produs. Pe de altă parte, doar o recenzie pozitivă a unei recenzii a produsului este suficientă pentru ca oamenii să cumpere un produs. Deci, întrebarea este:
De ce oamenii nu au încredere în recenziile negative?
Există două motive principale pentru care oamenii nu tind să aibă încredere în recenziile negative despre produsele online, cum ar fi:
    • Pregătirea produsului personal: mulți oameni au un brand sau un produs care le place cu adevărat. Așadar, chiar dacă nu au folosit niciodată produsul anterior, ei tind să devină defensivi cu privire la produs și nu tolerează recenziile negative, chiar dacă există substanță pentru acesta. Acest tip de părtinire personală împiedică oamenii să vadă defectele potențiale ale produsului. Ceea ce face este că îi face pe oameni să cadă într-o capcană a cumpărării de produse proaste, mai ales dacă sunt ușor balansați de publicitatea sclipitoare.
    • Teama de sabotaj intenționat: Mulți oameni pur și simplu nu au încredere în ceilalți. Ei consideră că există oameni care tind intenționat să se reunească doar în scopul sabotării unui anumit produs. Acest tip de activitate pe internet este în general denumit trolling. Datorită creșterii mari în astfel de tipuri de activități, încrederea în recenziile negative pentru a oferi o viziune nepărtinitoare a dispărut.
Dar aceste motive provin în mare parte din prejudecățile personale. Este important să țineți cont de majoritatea recenziilor, de bine și de rău, atât înainte de a lua o decizie. După ce toate recenziile clienților sunt un instrument și cu cât învățăm să îl utilizăm mai eficient, cu atât va fi mai bine pentru noi.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Updates
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
March 5, 2020
Size
1.4M
Installs
1+
Current Version
1.0
Requires Android
4.0.3 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
The Ghost
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.