Spektrum

Contains ads
100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Përmes këtij aplikacioni keni mundësinë që të informoheni për lajmet e fundit nga Shqipëria, Rajoni dhe Bota. Aplikacioni ofron mundësinë e zgjedhjes së kategorive të lajmeve për të cilat keni dëshirë të informoheni.
Gjithashtu mund të ndiqni në kohë reale edhe Radio SPEKTRUM.
Updated on
Mar 19, 2017

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

*New Color
*Bug Fixes
*Background optimizations.