KontX WEB

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

I-SOFT SHPK

E themeluar në vitin 2010, I-SOFT SH.P.K. ka punuar si një sistem i menaxhimit komercial për të përmbushur nevojat e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, ndërmarrjeve të mëdha dhe të mesme, institucioneve edukative,agjencioneve dhe organizatave qeveritare, si dhe menaxhimin komercial kontrollin dhe rregullimin e sektorëve të ndryshëm.

Është duke tregtuar me pako programin komercial online KontX-2014 Software si një shërbim i cili është plotësisht i drejtuar në një infrastrukturë të zhvilluar nga I-SOFT SH.P.K dhe nëpërmjet internetit.

Me qëllim të krijimit të ndërgjegjësimit sektorial, mundësojmë menaxhimin e të gjitha kërkesave përmes një sistemi të vetëm KontX-2014, të zhvilluar nga ekspertët e fushës së softuerëve dhe duke e sjellë në gjendje më lehtë të përdorueshme me përditësimin e përditshëm të moduleve. Ne jemi duke organizuar përdorimin më të lehtë nga ana e punonjësve të çdo niveli të moduleve të përcjelljes së stoqeve – depos, modulin e kërkesave, ofertave, porosive, menaxhimit të financave, bankës, arkës, përcjelljen e çeqeve-faturave, kontabilitetit zyrtar, personelit, prodhimit, shërbimit teknik, programit hotelier.

I-SOFT me numra

I-SOFT, më e mira në Kosovë në fushën e softuerëve, sjellë rehati dhe profesionalizëm në sistemin e menaxhimit të kompanive të mëdha, të mesme dhe të vogla sipërmarrëse; I-SOFT me përvojë mbi 5 vjeçare, duke qenë partner i zgjidhjes për qindra kompani, dëshiron që në mbi 400 kompani, mbi 1000 përdorues, mbi 100 video edukative, mbi 200 përdorues të mobil-it, të sjellë teknologjinë e tij dhe t’ju bëjë pjesë të familjes së tij. Ejani, bashkohuni me ne!
Updated on
Feb 29, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

App support