1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

JGL Plus aplikacija na jednom mjestu objedinjuje popuste i pogodnosti, novosti iz JGL Obitelji, informacije o JGL proizvodima i još mnogo interaktivnog sadržaja. Trenutna verzija aplikacije podržava funkciju iskorištavanja kupona za popuste na JGL proizvode - uskoro stižu ažuriranja sa brojnim novim funkcijama!


1. KAKO DODATI KUPON U JGL+ APLIKACIJU?

Postoje dva načina kako možete doći do kupona za popuste:

Neke kupone JGL će automatski omogućiti svim korisnicima aplikacije. Njih možete pronaći pod “Moji kuponi” unutar aplikacije (kuponi se mijenjaju na mjesečnoj bazi). Drugi način kako da dođete do kupona je da pronađete kupon za popust na nekom od JGL oglasa, letaka, web stranica, članaka ili bilo kojih drugih kanala i medija. Kada pronađete takav kupon, uz pomoć aplikacije ga skenirajte i kupon će biti ubačen u aplikaciju.

2. KAKO AKTIVIRATI KUPON?

Kupone možete aktivirati i iskoristiti u svim ljekarnama koje sudjeluju u programu vjernosti. Kada se nalazite ispred ili u prostoru ljekarne, pritisnite “Aktiviraj kupon”. Kupon se aktivira tako da kroz aplikaciju skenirate jedinstveni identifikator ljekarne (lijevo). Kada aktivirate kupon, aplikacija počinje odbrojavati 30 minuta koliko imate za iskoristiti ga.

3. KAKO ISKORISTITI KUPON?

Sve što je potrebno kako biste iskoristili kupon je da na blagajni pokažete ekran mobilnog uređaja na kojem je prikazan aktivirani kupon. Djelatnici će Vam izdati proizvod s popustom, a Vama ostaje samo potvrditi da ste kupon uspješno iskoristili i zatvoriti aplikaciju.

Ako je prilikom korištenja kupona došlo do nepredviđenih okolnosti koje utječu na (ne)mogućnost iskorištenja kupona, na dugmetu “Jeste li uspješno iskoristili kupon” odaberite opciju “NE”. Tada će vam se otvoriti novi prozor u koji kratko upišite zbog čega je došlo do pogreške (ljekarna trenutno nema proizvoda na stanju, postoji problem s blagajnom ili bilo koji drugi uzrok). Kupon neće biti automatski resetiran, već će JGL+ tim nakon pregleda uzroka i provjere s ljekarnom odlučiti o resetiranju kupona.
Updated on
Oct 7, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

- Nadogradnja sustava anketa.