JOQ Albania

4.0
89 reviews
10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Krijuar më 5 shkurt 2010, Jetaoshqef është platforma më e madhe e lajmeve unike, argëtuese dhe sociale në hapësirën shqipfolëse. Nga vijnë materialet? Nga ju dhe komuniteti. Përveç kësaj, ne lundrojmë kudo ku ka shqiptarë dhe ju sjellim nga andej më të mirën duke argëtuar qindra mijëra vizitorë në ditë. Të gjitha materialet tuaja janë të mirëpritura dhe ne do të vendosim nëse janë të denja apo jo për tu ndarë me të tjerët. Gjithashtu, Jetaoshqef funksionon si një rregullator për jetën tuaj, duke promovuar dukuritë pozitive dhe denoncuar ato negative. Ne do të lidhemi me ju, t'ju përfshijmë dhe me shpresë herë pas herë, të ndryshojmë jetën tuaj...
Updated on
Mar 8, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available
4.0
89 reviews
cvb008
November 26, 2020
News without sources. Clickbait experience
10 people found this review helpful
Did you find this helpful?
babe 83
November 24, 2021
Eshte app i lodhur. Me shume lajme lexoj online ne faqen zyrtare sesa ne kete app . Shume i bezdisshem.
5 people found this review helpful
Did you find this helpful?
Irma Ttbmlj
January 31, 2022
Shume app I lodhur dhe cheap
1 person found this review helpful
Did you find this helpful?