Kantipur Daily

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

The Official online Nepali news app of Kantipur Daily newspaper with the newly redesigned experience of breaking news & opinion through in-depth stories, photo galleries, news clips and individual profiles.

Favorite Features:
* Explore what is making headlines like never before.
* New Interactive Comments, now you can write and recommend comments online.
* Get recommended Local Nepali news tailored according to your interests.
* Login to get more features form multi-platform (Facebook or any Email)
* A new top navigation for swiping quickly across popular sections
* Read your favorite articles even you are disconnected from the internet with our new instant offline reading feature.
* State of the art app performance including speed and stability.
* Redesigned daily notification featuring the latest breaking news.
* A more visually appealing and responsive grid layout for tablets
* Article pages with richer images, fonts, and multimedia.
* Read, Bookmark or Share article.
* Breaking Local News Alerts that link directly to developing stories
* Find news from your favorite authors.
* Save articles across platforms to revisit later on any device (web, phone, tablet)
* Share articles, photos and videos through your favorite sharing platform
* Find horoscope, Nepali calendar, movies, exchange rate, classified etc.
* Write & publish articles for the online or print edition.
* Manage your own profile, page, and articles.
Службен непалски онлајн вести стан на на весникот Дејли Kantipur со ново редизајниран искуство на кршење вести и мислење преку во-длабочината на приказни, фото галерии, вести клипови и индивидуални профили.

Омилени Карактеристики:
* Истражуваат она што се прави наслови како никогаш порано.
* Нов Интерактивна Коментари, сега можете да го напишете и да препорача коментари онлајн.
* Се препорачува Локалните Непалски вести прилагодени според вашите интереси.
* Влези за да добиете повеќе функции се формира мулти-платформа (Фејсбук или било која e-mail)
* Новиот врвот навигација за брзо поминување низ популарни делови
* Прочитајте вашите омилени статии дури и се исклучени од интернет со нашата нова инстант присутен функција читање.
* Членка на ефикасноста на уметноста стан вклучувајќи брзина и стабилност.
* Редизајниран секојдневно известување иам најновите кршење вести.
* А повеќе визуелно привлечен и одговора мрежа распоред за таблети
* Член страници со побогат слики, фонтови, и мултимедија.
* Прочитајте Bookmark или Сподели член.
* Кршење локалните Вести сигнали што водат директно до развој приказни
* Најди вести од вашите омилени автори.
* Зачувај статии низ платформи да се враќате подоцна било кој уред (интернет, телефон, таблет)
* Сподели статии, слики и видеа преку вашиот омилен споделување на платформа
* Најди хороскоп, непалски календар, филмови, девизниот курс, класифицирани итн
* Напишете и објавуваат статии за онлајн или печатено издание.
* Управување со свој профил, страница, и статии.
Прочитајте повеќе
4,4
Вкупно 621
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Minor bug fixed
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
08 октомври 2018
Големина
8,8M
Инсталации
100.000+
Тековна верзија
2.04
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
Kantipur Media Group
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.