Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

The UAE's first newspaper, Khaleej Times brings to you a refreshing news app that will always keep you updated on the latest news, gold rates, exchange rates, prayer timings, live cricket scorecard and weather. With a grid-based layout that’s eye-catchy, yet easy and convenient, you can now be sure that you won’t miss anything important. As always, our unparalleled coverage of the UAE, international, regional, sports, business and legal news will ensure that you don’t have to go anywhere else. And if hard news is not your thing, we have the latest cinema listings of all movies playing in the UAE.
Првиот весник на ОАЕ, Khaleej тајмс доведува до вас освежувачки вести стан кој секогаш ќе ви ги ажурираат на најновите вести, злато стапки, девизните курсеви, молитва клиенти, во живо крикет Scorecard и временските услови. Со распоред мрежа базирана на тоа е око-препреки, а сепак лесен и удобен, сега можете да бидете сигурни дека нема да пропуштите ништо битно. Како и секогаш, нашиот сигурен покриеност на Обединетите Арапски Емирати, меѓународни, регионални, спорт, бизнис и правни вести ќе се осигура дека вие не мора да одат на друго место. И ако тешко вест не ти е нешто, имаме најновите кино списоци на сите филмови играјќи во ОАЕ.
Прочитајте повеќе
4,3
Вкупно 4.183
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Bug fixes
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
15 декември 2017
Големина
11M
Инсталации
100.000+
Тековна верзија
2.9.1
Потребен е Android
4.0 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
Galadari Printing and Publishing
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.