3. Kongres UOTBIH

Contains ads
10+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Poštovane koleginice i kolege,

pozivamo vas na 3. Kongres ortopeda i traumatologa u BiH sa međunarodnim učešćem koji će se održati na Jahorini od 12 - 14. maja 2022. godine.

Nakon dva uspješna kongresa organizujemo i ovaj - prvi regionalni post-covid ortopedski kongres. Nažalost, pandemija nam je smanjila direktnu komunikaciju i promijenila način života. Vjerujemo da će želja za sticanjem novih znanja i druženjem sa kolegama i starim prijateljima iz čitave regije doprinijeti velikom odzivu na Kongres. Osim klasičnih oralnih i poster prezentacija, organizovaćemo okrugle stolove i sesije sa odabirom najkorisnijih tema.

Obzirom da je u toku smjena generacija ortopeda, odlučili smo da ukažemo poštovanje našim učiteljima koji će u svojim prezentacijama dati poruke i savjete mladim generacijama. Također, mladi ortopedi i traumatolozi će dobiti priliku da iskažu svoje viđenje struke i njenog razvoja.

Kao i na prethodnim kongresima sa nama će biti i naši prvi saradnici - kolege anesteziolozi i fizijatri, te instrumentarke i ortopedske sestre, a naši sponzori će organizovati radionice sa prikazom novih (i klasičnih) ortopedsko-traumatoloških tehnika.

Nadamo se da ćemo uz vaše učešće i vjernost naših sponzora u predivnim prostorima hotela Termag i Vučko na našoj olimpijskoj ljepotici Jahorini imati kongres za pamćenje. Druženja će potvrditi stara i stvoriti nova prijateljstva, kao i mostove saradnje među ortopedima svih generacija iz cijele regije.

Dobro došli na 3. Kongres ortopeda i traumatologa u BiH sa međunarodnim učešćem.

Predsjednik 3. Kongresa ortopeda i traumatologa u BiH
Prof. dr Slavko Manojlović

Predsjednik Organizacionog odbora
Prof. dr Mirza Bišćević
Updated on
May 10, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
No data shared with third parties
Learn more about how developers declare sharing
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data isn’t encrypted
You can request that data be deleted

What's new

3. Kongres UOTBIH