Kwissle

3.1
8 reviews
500+
Downloads
Content rating
PEGI 18
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

KWISSLE. JOUW REIS NAAR EEN ÉCHTE CONNECTIE

Alles lijkt snel, sneller, snelst te moeten tegenwoordig, zelfs de zoektocht naar een nieuwe liefde. Terwijl er niets leuker en spannender is dan iemand stap voor stap te leren kennen. Mensen verlangen juist meer dan ooit naar diepgang, rust en authenticiteit. Naar échte connecties in plaats van vluchtige. Kwissle is er voor iedereen die serieus op zoek is naar een relatie.

JOU WEER LATEN GENIETEN VAN HET ZOEKEN NAAR DE LIEFDE VAN JE LEVEN

Dat is onze missie! Want, weet je nog…? Het eerste oogcontact, de eerste indruk, de eerste zinnen. Nieuwsgierig zijn naar hoe iemand praat en beweegt. De verrassende eerste vragen en antwoorden waarmee je aftast of je op dezelfde golflengte zit. De eerste vlinders in je buik... Je echt verdiepen in elkaar. Een eerste leuke, spannende date en daarna… wie weet? Wij hebben dit The Love Journey gedoopt.

WAARDEVOLLE TIPS EN COACHING

De offline Love Journey hebben we voor jou vertaald naar een app. Een app die teruggaat naar de essentie en jouw liefdeswensen serieus neemt. Een app waarin alles erop gericht is om jou de liefde van je leven te laten ontmoeten. Op een leuke, speelse en veilige manier. Met waardevolle tips van coaches over presentatie, daten en relaties. Met verhalen van andere daters over hun ervaringen. Met suggesties voor leuke dates en andere extra’s. Een app waardoor je weer plezier krijgt in het leren kennen van mensen en (online) daten! Dat is Kwissle.

JOUW VEILIGHEID IS ONZE NUMMER 1 PRIORITEIT

Daten is superleuk en spannend. Maar het moet wel veilig kunnen. Daarom hebben wij er bij Kwissle voor gekozen om de app zo te maken dat die veiligheid online is ingebouwd. Het laten inspreken van een video zorgt ervoor dat er een match moet zijn met de eerder geplaatste foto’s. Video’s kunnen alleen worden opgenomen in de app. Alle foto’s en video’s worden goedgekeurd door de redactie van Kwissle, om te voorkomen dat er foto’s of video’s worden geplaatst van iets anders dan gezichten. Het verplicht invullen van specifieke velden zorgt ervoor dat mensen zonder serieuze intenties snel afhaken. Ook worden er in de app tips gegeven over veilig offline daten, met nog specifiekere tips en alternatieven voor het afspreken in coronatijd. Kwissle is in het proces van het aanvragen van een keurmerk bij Keurmerk Veilig Daten. Wij gunnen jou dat je de liefde van je leven ontmoet, in veiligheid!

DOWNLOAD DE KWISSLE APP EN START VANDAAG NOG JOUW LOVE JOURNEY!
Updated on
Jan 4, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
Messages
This app may collect these data types
Personal info and Photos and videos
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

Ratings and reviews

3.1
8 reviews

What's new

Just some bugfixes :)