Betalen met Tinka

50K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Betaal wanneer het jou uitkomt. Met de gratis Tinka-app kun je jouw aankopen achteraf of gespreid betalen, waar je dan ook bent. Dankzij een gepersonaliseerd overzicht weet jij precies wanneer je iets moet betalen en hoeveel je nog kunt besteden. Neem de proef op de som en ontdek de voordelen zelf.

Gespreid of Achteraf betalen, online en in de winkel
Soms kan een aankoop niet wachten. Met de Tinka-app vraag je in een paar stappen krediet aan dat je kunt gebruiken om jouw aankoop te betalen, zowel online als in de winkel.

Al jouw betalingen op één plek
Behoud het overzicht. In de app kun je precies zien wanneer je een bestelling geplaatst hebt en wanneer deze betaald moet worden – zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

Vergeet nooit meer een rekening en krijg meer inzicht in jouw uitgaven
Heb je iets afgerekend met Achteraf betalen of Gespreid betalen met krediet? Dan krijg je automatisch een melding wanneer je moet betalen. Wel zo handig.

Pas de hoogte van jouw overeenkomst aan
Wil je jouw maandbedrag verlagen of juist verhogen? Dit doe je in de Tinka-app met een druk op de knop.

En nog veel meer…
Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat de Tinka-app over alle functies beschikt zodat jij zorgeloos kunt shoppen. Ontdek de voordelen voor jezelf.
Updated on
Jan 12, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

De Tinka-app wordt vaak geüpdatet zodat jij zorgeloos kunt shoppen, én betalen. In de laatste app-update zijn er vooral kleine bugs verholpen en is de app nog een stuk intuïtiever geworden.