Lankasri

Its official Lankasri App. Lankasri.com is a leading online Tamil media company. We providing all the services for Tamil people.
Lexo më shumë
4,3
92 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Informacione shtesë

Përditësuar
26 nëntor 2015
Madhësia
1,7M
Instalimet
10.000+
Versioni aktual
1.0.0
Kërkon Android
4.0 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Autorizimet
Ofruar nga
Lankasri
Zhvilluesi
272 Field End Road, Eastcote, HA4 9NA, UK
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.