Ten hay cho con 2017

Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Bất cứ bậc cha mẹ nào đều mong muốn đặt cho con mình những cái tên hay và ý nghĩa, mang lại điều tốt đẹp nhất cho con. Đây luôn là nỗi băn khoăn mỗi khi lựa chọn. Hôm nay bạn sẽ không phải đau đầu về điều đó nữa vì đã có ứng dụng đặt tên hay cho con 2017. Với danh sách ten hay cho con dưới đây bạn sẽ dễ dàng hơn khi đặt tên cho con của mình.

Ten hay cho con thường bao gồm têm đệm + tên gọi (thường là 2 từ) được ghép với nhau một cách khéo léo tạo nên một ý nghĩa thật hay và đầy ý nghĩa. Để một cái tên có ý nghĩa hay thường người ta sẽ dựa theo từ điển Hán Việt. Một số người cho rằng cái tên còn phải gắn theo Phong Thủy – Tức là cái tên phải hợp tuổi của bé và hợp tuổi của Cha và Mẹ. Điều này được tin là sẽ đem lại nhiều may mắn và thành công cho bé trong tương lai.


Đối với con trai, những cái tên phải thể hiện sự mạnh mẽ nhưng vẫn đảm bảo đầy đủ ý nghĩa. Điều này khiến việc đặt tên trở nên không dễ dàng. Để thuận lợi hơn trong việc đặt tên, bạn có thể tham khảo những cái tên hay dành cho con trai dưới đây. Những cái tên hay cho con này đảm bảo đầy đủ ý nghĩa hướng đến sự thành công cho bé trong tương lai.

Đối với con gái: những tên có gắn với từ nói nói về vật quý dùng làm trang sức đẹp như: Ánh Hà, Thái Hà, Đại Ngọc, Ngọc Hoàn, Linh Ngọc, Ngọc Liên, Trân Châu... Dùng những chữ thể hiện phẩm hạnh đạo đức, dung mạo đẹp đẽ để đặt tên như: Thục Phương, Thục Lan, Thục Trinh, Thục Đoan, Thục Quyên, Đoan Trang… cũng rất được ưa chuộng.

Tính năng:
- Ten hay cho con
- Miễn phí
- Cập nhật các tên hay liên tục
Any parents who do are keen to giving their children names or and meaning, brings all the best for the child. This is always anxiety when selected. Today you will not get a headache about that anymore because there were applications or child named 2017 . List antenna or for the below you will be easier when naming their children.

Ten or children generally include baptism buffer + name (usually 2) are combined cleverly to create a true meaning or meaningful. To a meaningful name or ordinary people, based on Sino-Vietnamese dictionary. Some argue that the name was attached to Feng Shui - ie the name must match the baby's age and the age of the father and mother. This is believed to bring luck and success for the future baby.


For boys, the name must reflect the strong, while ensuring the full meaning. This makes naming becomes easy. More favorable to the naming, you can consult the names for boys or below. These name or for children This is to ensure meaningful direction to success for the baby in the future.

For daughters: the name is associated with treasures from talking about the beautiful jewelry used as: Anh Ha, Thai Ha, Dai Ngoc, Yuhuan, Lingyu, Ngoc Lien, Pearl ... the letters can current moral virtues, beautiful face to a name like: Thuc Phuong Thuc Lan, Thuc Trinh Thuc Doan Thuc Quyen, Doan Trang ... also very popular.

Function:
- Ten or child
- Free
- Update the name or continuously
Read more
4.9
37 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
July 9, 2016
Size
22M
Installs
10,000+
Current Version
1.2
Requires Android
2.3 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
LD Media
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.