L'Humanité - Le journal

Нуди купувања во апликација
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на француски (Франција)

Nouvelle version !

• Nouvelle interface
• Nouveau lecteur
• Vos achats sont désormais mutualisés, et vous pourrez y accéder sur toutes les plateformes de diffusion de l'Humanité (mobile et web)L'application L'Humanité - Le journal donne accès à la version numérique des publications de l'Humanité, journal fondé en 1905 par Jean Jaurès :

- l'Humanité Quotidienne du lundi au vendredi
- l'Humanité Dimanche disponible à partir du jeudi
- les Hors-séries de l'Humanité (environ 4 par an)

Ces publications sont disponibles à l'achat au numéro en formule individuelle ou en formule groupée "Week End" couplant l'Humanité Quotidienne du vendredi (l'Humanité des débats) et l'Humanité Dimanche.

Les journaux numériques sont disponibles (sauf incident) dès la veille au soir (aux environs de 21h00).
Нова верзија!

• Нов интерфејс
• Нов играч
• Вашите купувања сега се делат, и можете да го пристап на целото човештво дистрибуција платформи (веб и мобилни)Човештвото примена - Списанието обезбедува пристап до дигитални верзија на публикацијата на човештвото весникот основана во 1905 година од страна на Жан Жорес:

- Човештвото Дневен понеделник до петок
- Човештвото недела достапни од четврток
- Оф-серијата на човештвото (околу 4 годишно)

Овие публикации се достапни за купување во прашање во индивидуална форма или во група со формулата "Викенд" спојување Човештвото Дневен петокот (Човештвото дебати) и хуманост неделата.

Дигитални весници се достапни (освен инцидент) од вечер (околу 21,00).
Прочитајте повеќе
Собери
3,7
Вкупно 20
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Optimisation du service de livraison
Прочитајте повеќе
Собери

Дополнителни информации

Ажурирано
21 јануари 2019
Големина
62M
Инсталации
5.000+
Тековна верзија
3.5.0
Потребен е Android
4.4 и понова
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Дигитални купувања
Производи во апликација
2,49 US$ - 11,99 US$ по ставка
Понудено од
l'Humanité.fr
©2019 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.