Gazeta Liberale

100+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Gazeta Liberale dhe portali i saj gazetaliberale.al, eshte nje titull i ri i medias shqiptare, per te promovuar frymen e liberalizmit ekonomik dhe politike jeten publike ne Shqiperi. Ajo eshte botim i Institutit Europian PASHKO, dhe i kontribuon debatit publik me qasjen liberale ndaj ngjarjeve, zhvillimeve dhe fenomeneve te kohes sone, perkunder rrezikut te populizmit punist dhe atij nacionalist, perkunder intolerances, ekstremizmit, kercenimeve te cdo lloji ndaj demokracise, tregut te lire dhe liberalizmit ne boten shqiptare.
Updated on
Mar 11, 2019

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Liberale ne versionin app