La Guia Comercial de Molins

Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Catalan

Guia comercial Molinsderei.mobi amb tot l’oci, la informació i les notícies de Molins de Rei al teu Mòbil.

A Molinsderei.mobi trobaràs tots el comerços i establiments relacionats amb el món de l’alimentació i les begudes, els forns de pa i les pastisseries i també, les botigues de fruites i verdures; així com, els comerços de productes dietètics, les rostisseries i botigues de menjar per emportar.

Si ets un apassionat de la natura, tenim les floristeries i empreses de jardineria, i moltes mascotes i animals.

Pel que fa als temes legals, també us podem posar en contacte amb agents d'assegurances o amb gestories fiscals, laborals i comptable o fins i tot, amb gabinets d'advocats.

Per les vostres compres tenim botigues de compra d'or, o per als més petits comerços de joguines i per als més moderns tenim tots els establiments d'electrodomèstics i informàtica, i moltes botigues de telefonia mòbil; i fins i tot, els locutoris perquè no perdeu el contacte amb els familiars.

Estem preparant un apartat especial del Mercat Municipal on us posarem en contacte amb els vostres comerciants del mercat.

Pel que fa a l’oci i la cultura amb l'APP Molinsderei.mobi podreu aprendre art i pintura, aprendre dansa i teatre o molts idiomes a les escoles d'idiomes i, a les escoles de ball o de música aprendreu a tocar i a ballar.

Però d'espais de formació en tenim molts i de tots els colors, com les escoles de perruqueria o els espais pels més petits, les escoles infantils i els espais infantils. I si necessiteu alguna cosa més que la formació, també tenim els centres de psicologia i pedagogia o el reforç escolar.

Per als amants de la gastronomia tenim una secció ON MENJAR, on trobareu tots els restaurants, les cafeteries i els establiments de menjar a domicili per deleitar-vos el paladar.

Per als que vulgueu fer nit teniu tot els allotjaments i hotels de la vila, per poder fer les vostres reserves.

Si el que voleu és fer una copa tenim la guia DE COPES, on trobareu tots el Bars, Pubs i Discoteques.

Hem creat una Guia Immobiliària perquè trobeu un pis tant de compra com de lloguer; i si el que us cal, és reformar-lo, també tenim a tot tipus de professionals que us ajudaran amb la part de l'Electricitat o la Construcció i les Reformes. Per als més atrevits tenim les Ferreteries i els establiments de bricolatge, així com Fusteries i Fusteries d’aluminis i un munt d'Instal·ladors a més a més, de les empreses de Materials per a la construcció,

En quant a Moda es refereix, tenim tota la moda d'home, dona i nen amb tots els complements necessaris i les sabateries d’home, dona i infantils. També la moda de l’esport i una secció de nuvis i núvies.

Per als amants del món del motor tenim Concessionaris de cotxes i Motos, els compra venda, i els tallers mecànics. I si els que us cal és aprendre a conduir, podreu triar la vostra autoescola.

Per als que no conduïu, tenim tota la informació del transport públic, el tren, l'autobús i els serveis de taxi.

També ens agrada cuidar-nos i per això, hi ha una secció de Salut i Bellesa amb els centres mèdics i geriàtrics o les clíniques dentals. Totes les farmàcies i òptiques. En el món de l’estètica també trobareu les Perruqueries i Perfumeries.

També rebràs al teu mòbil ofertes i descomptes de tots els comerços de la vila, que podràs utilitzar ensenyant la pantalla del teu mòbil o contestant des de la mateixa aplicació.

En quant a la informació i les notícies, tindràs en una sola APP tots els mitjans de comunicació de la vila, amb tota l'actualitat del dia a dia a Molins de Rei.

No ens podíem deixar la informació del Temps, el transport, un planell de la vila i un canal amb la informació de l’Ajuntament de Molins de Rei, els telèfons d’interès, Les Farmàcies i fins i tot, una agenda amb totes les activitats que es faran a la vila.

Volem destacar un apartat d'anuncis gratuïts amb imatges per vendre, regalar, comprar, buscar, etc tot el que vulguis o et calgui i sense cap cost per a tu.
Shopping guide Molinsderei.mobi all entertainment, information and news on your mobile .com.

A Molinsderei.mobi find all shops and establishments related to the world of food and beverages, bakeries and patisseries and also stores fruits and vegetables; as well as health food shops, the shops and rotisseries takeout.

If you are passionate about nature, we florists and gardening companies and many pets and animals.

With regard to legal issues, we can also contact insurance agents or tax accountants, employment and accounting or even with law firms.

For your purchases have shops buying gold or for smaller shops for toys and have all the modern appliances and computer stores, and many mobile phone shops; and even call centers because they lose contact with their families.

We are preparing a special section of the Municipal Market where you will contact your market traders.

As for leisure and culture with the APP Molinsderei.mobi can learn art and painting, dance and theater and learn many languages ​​and language schools, schools of dance or music to play and learn dance.

But we have many areas of training and all the colors, and Hairdressing schools and spaces for children, schools for children and children's areas. And if you need more than training, we also have centers of psychology and pedagogy or educational support.

For lovers of gastronomy section we eat, where you will find all the restaurants, cafes and food outlets at home for sure delight the palate.

For those who want to have every night accommodation and hotels in the town, to make your reservations.

If you just want a drink we GLASS guide, where you will find all the bars, pubs and nightclubs.

We have created a map to find an apartment estate both purchase and rental; and if what you need is to reform it, we also have all kinds of professionals to help you with the Electricity and Building and refurbishing. For the more adventurous have the hardware and DIY stores, as well as wood and aluminum and a lot of installers in addition, companies building materials,

As far as fashion is concerned, we have all the fashionable man, woman and child with all the necessary accessories and shoes for men, women and children. Also sport and fashion a section of brides and grooms.

For lovers of motor sport dealers have cars and bikes, the buying and selling, and garages. And if you need to learn to drive, you can choose your driving.

For those not driving, we have all the information on public transport, train, bus and taxi services.

We also like to take care of us and therefore there is a section of Health with medical centers and dental clinics or nursing homes. All pharmacies and optical. In the world of aesthetics also find wigs and perfumes.

You will also receive your mobile offers and discounts in shops of the city, showing you can use the screen or answering your phone from the same application.

In terms of information and news, have a single APP all the media of the city, with all the news everyday to .com.

We could not let the weather information, transport, a plateau of the town and a channel with information on the City of .com, mobile interest, pharmacies and even a calendar with all activities that will take place in the town.

We want to highlight a section of free advertisements with pictures to sell, give, buy, search, etc everything you want or need and at no cost to you.
Read more
Collapse
3.9
8 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
January 17, 2017
Size
3.5M
Installs
500+
Current Version
1.0
Requires Android
4.0.3 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Reskyt
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.