Xem Bói Bài Tarot Hàng Ngày

Contains Ads
Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Vietnamese

Xem Bói Bài Tarot là gì?
Khởi nguồn là một loại cỗ bài chơi theo nhóm ra đời tại châu Âu từ giữa thế kỷ 15, nhưng chỉ được phổ biến rộng rãi ở phương Tây từ cuối thế kỷ 18 nhờ vào sức mạnh huyền bí đầy ấn tượng trong việc khám phá nội tâm và khả năng tìm kiếm các giải pháp cho vấn đề của người sử dụng.

Đến với app xem bói Tarot hàng ngày của Tarot Codex có thể giúp bạn trả lời những câu hỏi về Cuộc sống, Công Việc, Tình Cảm cũng như Tài Chính mỗi ngày.

Bộ bài được sử dụng trong ứng dụng Bói bài Tarot Codex là bộ bài mang tên “The Rider-Waite Tarot” - là bộ bài được biết đến nhiều nhất trong thế giới Tarot nói chung và phương Tây nói riêng. Đây được xem là bộ bài định nghĩa lại tiêu chuẩn của bài Tarot cũng như trở thành chuẩn mực cho trên 90% bộ bài Tarot đang lưu hành hiện.

Nội dung trong App Coi bói bài Tarot hàng ngày được đội ngũ Tarot Codex của chúng tôi biên soạn với các chuyên gia hàng đầu trong lĩnh vực Xem tarot ở Việt Nam. Đều đặn một khoảng thời gian sẽ được chúng tôi nghiên cứu và cập nhật thêm các nội dung chi tiết để mang đến trải nghiệm mỗi ngày cho người sử dụng app bói bài tarot của chúng tôi.

(Mọi thông tin, nội dung đều được phát triển độc quyền ưu tiên quyền lợi user sử dụng app bói bài tarot là cao nhất)

Cảm ơn, bạn đã cài đặt và ủng hộ sử dụng để Tarot Codex ngày càng hoàn thiện mình hơn nữa.
View all Tarot Divination is what?
   Originated as a deck of cards to play as a group born in Europe from the mid-15th century, but was popularized in the West since the late 18th century thanks to the mysterious power impressive in exploring internal attention and ability to find solutions to the problems of users.

  Tarot fortunetelling to the app daily Codex Tarot can help you answer these questions about Life, Work, Emotional and Financial daily.

   Deck used in applications Tarot deck Tarot Codex is called "The Rider-Waite Tarot" - the deck is best known in the world of Tarot in general and the West in particular. This is considered a redefinition deck of Tarot standards as well as becoming the norm for over 90% of the current outstanding Tarot.

  Content in the App Regarded daily tarot card Tarot Tarot team our Codex compiled with the leading experts in the field in Vietnam View tarot. Regularly a period of time will be our research and update the content more detail to bring experience to the user every day tarot divination app us.

 (All information and contents are exclusive development rights user priorities using tarot divination app is the highest)

Thanks, you have to install and support the use of Tarot Codex to improve ourselves increasingly more.
Read more
Collapse
4.5
33 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

Release version 1.0
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
May 18, 2018
Size
3.5M
Installs
5,000+
Current Version
1.0
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Hoang Quan Media
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.