ЛОГО КВИЗ - LOGO KVIZ

100K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this game

Колку добро ги познаваш македонските брендови?


Тестирај го своето знаење на над 350 логоа, вклучувајќи и неколку логоа на брендови од балканот и пошироко.


Погодувај ги македонските брендови со единствената игра ЛОГО КВИЗ.


ЛОГО КВИЗ е бесплатна игра полна со забава која се состои од погодување на имињата на стотици логоа од најразлични македонски брендови.


Секој ден и насекаде гледаме логоа.
Гледајќи телевизија, одејќи по улица, читајќи списанија... едноставно насекаде !
Колку од тие логоа можеш да погодиш ?


Повеќе од 350 логоа се достапни за погодување, распределени во 12 нивоа.


КАРАКТЕРИСТИКИ :
★ Повеќе од 350 логоа, а мала големина на играта !
★ 12 интересни и предизвикувачки нивоа !


----------
Најди не на фејсбук и биди во тек !
https://www.facebook.com/logokvizmkKolku dobro gi poznavash makedonskite brendovi ?


Testiraј go svoeto znaenje na nad 350 logoa, vkluchuvaјkji i nekolku logoa na brendovi od balkanot i poshiroko.


Pogoduvaј gi makedonskite brendovi so edinstvenata igra LOGO KVIZ.


LOGO KVIZ e besplatna igra polna so zabava koјa se sostoi od pogoduvanje na iminjata na stotici logoa od naјrazlichni makedonski brendovi.


Sekoј den i nasekade gledame logoa.
Gledaјkji televiziјa, odeјkji po ulica, chitaјkji spisaniјa... ednostavno nasekade !
Kolku od tie logoa mozesh da pogodish ?


Povekje od 350 logoa se dostapni za pogoduvanje, raspredeleni vo 12 nivoa.


KARAKTERISTIKI :
★ Povekje od 350 logoa, a mala golemina na igrata !
★ 12 interesni i predizvikuvachki nivoa !


----------
Naјdi ne na feјsbuk i bidi vo tek !
https://www.facebook.com/logokvizmk
Updated on
Jun 12, 2016

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Имплементирано е копче за помош (целосен точен одговор).
За искористување на помош потребни се 7 поени.