Maalaimalar TamilCalendar 2018

Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

If you were on the lookout for an application encompassing Tamil calendar, planner and a `treasure trove' of information on astrology, horoscopes and auspicious date, time and occasions, your search should end here. Leading Tamil Evening newspaper Maalai Malar is here to provide you with its innovative offering as an application for Phone and Tablet Touch users from 2011.
Once you have downloaded this application, everything from astrology, horoscopes (text and videos), auspicious occasions to planner, calendar is just a touch away.
So if you are planning your betrothal, wedding, naming ceremony of your son or daughter, signing an important document or if you are looking for an auspicious time for your dream home's ``house warming'', this application can come in handy and help you to plan accordingly on the go.
The flashy calendar has loads of information like auspicious time, Dosham, Yogam and Vastu Shastra. In future, besides adding more interactive features, this application will help the users to keep themselves abreast of various day-to-day info.

Doing the “right thing”at the “right time” adds more value to your life.. So download this app right away!
Ако сте биле во потрага за апликација опфаќа Тамил календар, планер и `богатство" на информации за астрологијата, хороскоп и успешен датум, време и прилики, вашиот пребарувач треба да заврши тука. Водечките весници во Тамил Вечер Maalai Malar е тука да ви овозможи со иновативен придонес како апликација за телефон и таблет Touch корисници од 2011 година.
Откако ќе го преземете оваа апликација, се од астрологија, хороскопи (текст и видео клипови), Среќен прилики да планер, календар е само еден допир далеку.
Значи, ако планирате вашиот свршувачката, свадба, именување церемонија на вашиот син или ќерка, потпишување важен документ или ако сте во потрага по погодно време за твојот сон дома е `` куќа затоплување '', оваа апликација може да дојде во рака и да помогне да се планира соодветно во движење.
Блескава календар има носивост на информации, како погодно време, Dosham, Yogam и Vastu шастра. Во иднина, покрај додавањето на повеќе интерактивни опции, оваа апликација ќе им помогне на корисниците да се задржи чекор со различни информации ден-за-ден.

Вршење на "вистинската работа" во "вистинско време", додава повеќе вредност на вашиот живот .. Па симнете овој стан веднаш!
Прочитајте повеќе
3,0
Вкупно 2
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Bug fixes and performance improvements
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Eligible for Family Library
Eligible if bought after 7/2/2016. Learn More
Ажурирано
02 март 2018
Големина
12M
Инсталации
10+
Тековна верзија
1.2
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
Malar Publications Pvt. Ltd.
Програмер
Rani building, 86, EVR High Road, Poonamallee High Road, Periyamet, Chennai, Tamil Nadu - 600007. INDIA
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.