First of its kind! ilobeau Beauty Magazine is an inexpensive digital magazine designed to assist with promoting beauty professionals and their businesses locally by linking directly to their chosen social network or website. Created to present another effective and affordable promotional option, ilobeau Beauty Magazine leads to greater visibility in the crowded and necessary social media network. Focusing on the the beauty industry, ilobeau Beauty Magazine showcases Barbers, Hairstylists, Photographers, Tattoo Artists, Nail Technicians, and Estheticians wanting to expand their brand and influence while aiding awareness of their existence. Magazines marketing has forever helped provide brand verification and informative familiarity that develops the trust consumers want in a brand.
All available promotional options are made thru www.ilobeau.com/app.

Magazine Content:
Hair Stylists
Makeup Artists
Barbers
Nail Technicians
Estheticians
Photographers
Tattoo Artists

Social Media Platforms and Website Compatibility:
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
Tumblr
Medium and any blogging platform
Any Website

Promotional Options:
Users can advertise in monthly issues by purchasing various advertising space options to fit their marketing purpose. All purchases available thru www.ilobeau.com/app
Cover Page
AD Pages
Featured AD Spaces
Articles
*AD artwork design and article assistance available.*

Available Cities: (Coming Soon*)
Los Angeles CA
Houston TX*
Miami FL*
Atlanta GA*
New York NY*
Detroit MI*



1.What is the primary function of your app?

Ans: Primary function of iloBeau app (magazine like) is to reach out to audience that appreciate beauty, want to learn and educate themselves on all aspects of beauty. Our goal is to use app as a channel to market, showcase the beauty professionals. It should build a compelling profile for these professionals. It increase awareness of their beauty business.

2.Does your app access any paid content or services?

Ans: Content in the app is created by us in optional collaboration with the beauty professionals showcased in the app. No content or services from third party are used

3.What are the paid content or services, and what are the costs?

Ans: No paid content or no paid services, no third party is used in this app and therefore no costs

4.Do individual customers pay for the content or services?

Ans: Individual customers(no paid customers) do not pay for the content or services in the app.

5.If no, does a company or organisation pay for the content or services?

Ans: Content is our own creation or beauty professionals creation and no payments are made for content or services in the app.

6.Where do they pay, and what's the payment method?

Ans: No payment required, no payment methods used.

7.If users create an account to use your app, are there fees involved?

Ans: Users of the app, simply download and read. No account creation functionality exists and no fees are charged.

8.How do users obtain an account?

Ans: No accounts are needed, just download the app and enjoy the magazine similar to paper based magazine.

9.Who is the intended audience of your app?

Ans: Intended audience are that appreciate beauty, want to learn and educate themselves on all aspects of beauty. Our goal is to use app as a channel to market, showcase the beauty professionals. It should build a compelling profile for these professionals. It increase awareness of their beauty business.
Read more
Collapse
Loading...

What's New

Bug fixes and performance improvements
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
May 14, 2019
Size
22M
Installs
10+
Current Version
1.1
Requires Android
5.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
ilobeau Services Corporation
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.