Google 번역을 사용하여 설명을 한국어(대한민국)로 번역하시겠습니까?설명을 다시 영어(미국)로 번역

First of its kind! ilobeau Beauty Magazine is an inexpensive digital magazine designed to assist with promoting beauty professionals and their businesses locally by linking directly to their chosen social network or website. Created to present another effective and affordable promotional option, ilobeau Beauty Magazine leads to greater visibility in the crowded and necessary social media network. Focusing on the the beauty industry, ilobeau Beauty Magazine showcases Barbers, Hairstylists, Photographers, Tattoo Artists, Nail Technicians, and Estheticians wanting to expand their brand and influence while aiding awareness of their existence. Magazines marketing has forever helped provide brand verification and informative familiarity that develops the trust consumers want in a brand.
All available promotional options are made thru www.ilobeau.com/app.

Magazine Content:
Hair Stylists
Makeup Artists
Barbers
Nail Technicians
Estheticians
Photographers
Tattoo Artists

Social Media Platforms and Website Compatibility:
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
Tumblr
Medium and any blogging platform
Any Website

Promotional Options:
Users can advertise in monthly issues by purchasing various advertising space options to fit their marketing purpose. All purchases available thru www.ilobeau.com/app
Cover Page
AD Pages
Featured AD Spaces
Articles
*AD artwork design and article assistance available.*

Available Cities: (Coming Soon*)
Los Angeles CA
Houston TX*
Miami FL*
Atlanta GA*
New York NY*
Detroit MI*



1.What is the primary function of your app?

Ans: Primary function of iloBeau app (magazine like) is to reach out to audience that appreciate beauty, want to learn and educate themselves on all aspects of beauty. Our goal is to use app as a channel to market, showcase the beauty professionals. It should build a compelling profile for these professionals. It increase awareness of their beauty business.

2.Does your app access any paid content or services?

Ans: Content in the app is created by us in optional collaboration with the beauty professionals showcased in the app. No content or services from third party are used

3.What are the paid content or services, and what are the costs?

Ans: No paid content or no paid services, no third party is used in this app and therefore no costs

4.Do individual customers pay for the content or services?

Ans: Individual customers(no paid customers) do not pay for the content or services in the app.

5.If no, does a company or organisation pay for the content or services?

Ans: Content is our own creation or beauty professionals creation and no payments are made for content or services in the app.

6.Where do they pay, and what's the payment method?

Ans: No payment required, no payment methods used.

7.If users create an account to use your app, are there fees involved?

Ans: Users of the app, simply download and read. No account creation functionality exists and no fees are charged.

8.How do users obtain an account?

Ans: No accounts are needed, just download the app and enjoy the magazine similar to paper based magazine.

9.Who is the intended audience of your app?

Ans: Intended audience are that appreciate beauty, want to learn and educate themselves on all aspects of beauty. Our goal is to use app as a channel to market, showcase the beauty professionals. It should build a compelling profile for these professionals. It increase awareness of their beauty business.
그 종류의 첫번째! ilobeau Beauty Magazine은 선택한 소셜 네트워크 또는 웹 사이트에 직접 연결하여 미용 전문가 및 비즈니스를 현지에서 홍보하는 것을 돕기 위해 고안된 저렴한 디지털 잡지입니다. 다른 효과적인 효과적이고 저렴한 프로모션 옵션을 제공하기 위해 만들어진 ilobeau Beauty Magazine은 복잡하고 필요한 소셜 미디어 네트워크에 대한 가시성을 높여줍니다. 뷰티 업계에 중점을 두어 ilobeau Beauty Magazine에서는 이발사, Hairstylists, 사진가, 문신 아티스트, 네일 기술자 및 Estheticians이 자신의 존재에 대한 인식을 돕는 동시에 브랜드와 영향력을 확대하고자합니다. 매거진 마케팅은 소비자가 브랜드에서 원하는 신뢰를 개발하는 브랜드 확인 및 유익한 정보를 영원히 제공했습니다.
이용 가능한 모든 프로모션 옵션은 www.ilobeau.com/app를 통해 제공됩니다.

잡지 내용 :
헤어 스타일리스트
메이크업 아티스트
이발사
네일 기술자
Estheticians
사진 작가
문신 아티스트

소셜 미디어 플랫폼 및 웹 사이트 호환성 :
인스 타 그램
유튜브
페이스 북
지저귀다
텀블러
중형 및 모든 블로깅 플랫폼
모든 웹 사이트

프로모션 옵션 :
사용자는 마케팅 목적에 맞게 다양한 광고 공간 옵션을 구입하여 월간 문제로 광고 할 수 있습니다. 모든 구매는 www.ilobeau.com/app에서 가능합니다.
표지
광고 페이지
주요 광고 공간
조항
* 광고 작품 디자인 및 기사 지원 가능. *

사용 가능한 도시 : (출시 예정 *)
로스 앤젤레스 캘리포니아
Houston TX *
마이애미 FL *
애틀랜타 조지아 *
뉴욕 NY *
디트로이트 MI *



1. 앱의 기본 기능은 무엇입니까?

Ans : iloBeau 앱 (잡지와 같은)의 주요 기능은 아름다움을 고맙고 아름다움의 모든면에서 배우고 배우고 싶어하는 청중에게 다가가는 것입니다. 우리의 목표는 미용 전문가를 소개하는 채널로 앱을 사용하는 것입니다. 이러한 전문가들을위한 강력한 프로필을 구축해야합니다. 그것은 그들의 미용 사업에 대한 인식을 증가시킵니다.

2. 앱에서 유료 콘텐츠 나 서비스에 액세스하지 못합니까?

Ans : 앱의 콘텐츠는 앱에서 전시 된 미용 전문가와의 선택적 공동 작업으로 제작되었습니다. 제 3 자의 콘텐츠 나 서비스는 사용되지 않습니다.

3. 유료 콘텐츠 또는 서비스는 무엇이며 비용은 얼마입니까?

답변 : 유료 콘텐츠 또는 유료 서비스가 없으며 제 3 자 앱이이 앱에 사용되지 않으므로 비용이 들지 않습니다.

4. 개별 고객이 콘텐츠 또는 서비스 비용을 지불합니까?

답변 : 개별 고객 (유료 고객 없음)은 앱의 콘텐츠 또는 서비스에 대해 비용을 지불하지 않습니다.

5. 아니요, 회사 나 단체가 콘텐츠 나 서비스에 대해 비용을 지불합니까?

Ans : 콘텐츠는 자체 제작 또는 미용 전문가 생성이며 앱의 콘텐츠 또는 서비스에 대한 대가가 없습니다.

6. 그들은 어디에 지불합니까, 그리고 지불 방법은 무엇입니까?

답변 : 지불 할 필요가없고 지불 방법이 사용되지 않습니다.

7. 사용자가 앱을 사용하기 위해 계정을 만드는 경우 수수료가 포함되어 있습니까?

Ans : 앱 사용자는 단순히 다운로드하여 읽습니다. 계정 생성 기능이없고 수수료가 부과되지 않습니다.

8. 사용자는 어떻게 계정을 얻을 수 있습니까?

Ans : 계정이 필요하지 않습니다. 앱을 다운로드하고 종이 기반 잡지와 유사한 잡지를 즐기십시오.

9. 귀하의 앱을 의도 한 사용자는 누구입니까?

Ans : 의도 된 청중은 아름다움에 감사하고, 아름다움의 모든 측면에서 스스로를 배우고 배우고 싶어합니다. 우리의 목표는 미용 전문가를 소개하는 채널로 앱을 사용하는 것입니다. 이러한 전문가들을위한 강력한 프로필을 구축해야합니다. 그것은 그들의 미용 사업에 대한 인식을 증가시킵니다.
자세히 알아보기
접기
로드 중...

변경사항

Bug fixes and performance improvements
자세히 알아보기
접기

추가 정보

업데이트 날짜
2019년 5월 14일
크기
22M
설치 수
10+
현재 버전
1.1
필요한 Android 버전
5.0 이상
콘텐츠 등급
전체이용가
제공
ilobeau Services Corporation
©2020 Google사이트 서비스 약관개인정보 보호개발자아티스트Google 정보|위치: 미국언어: 한국어
이 항목을 구매하면 Google Payments와 거래하게 되며 Google Payments 서비스 약관개인정보처리방침에 동의하게 됩니다.