Magazina - Shpallje Falas.

10K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Magazina është Aplikacion falas për Pazare online ku përfshinë Kosovën, Shqipërin, Maqedonin dhe Luginën e Preshevës.


Aplikacioni i Magazina përfshinë të gjitha kategoritë dhe ofron kategori të reja në çdo kohë duke kontaktuar "Chat me Admin" për Online Ndihmë.

Magazina mbështet Përdoruesit Individual dhe Bizneset (Shitorët, Auto Sallonet, Agjensionet e Patundshmërive, etj.) si dhe kategoritë: Vetura në shitje, Patundshmëri, Elektronikë, Veshmbathje, Paisje Shtëpiake e shumë të tjera.

Magazina ofron informacione të mjaftushme për shpalljet që janë në shitje dhe gjithashtu TAKON shitësin dhe blerësin permës Online Chat për Pazare të ndryshme!

Funksionaliteti i Magazina app.

- Ofron postime te Shpalljeve falas
- Ofron Kycje me Facebook dhe Google ( për përdorues Individual ) si dhe regjistrim Nativ.
- Ofron Online Chat për Pazare të ndryshme ndërmjet shitësit dhe blerësit.
- Ofron Offline Inbox për mesazhet që pranoni gjatë kohës që nuk jeni të kycur.
- Ofron Notification (Njoftime) për statistikat e produktit (Për vizitueshmërin e Shpalljës tuaj).
- Ofron Dërgimin apo pranimin e Ofertave në të gjitha Shpalljet.
- Ofron krijimin e Shitorëve Online për biznese nga të gjitha Kategoritë.
- Ofron menaxhment për Njoftime dhe funksionalitet tjera


SHKARKO TANI!!#Tags:
Vetura ne shitje, Shpallje falas, PazarOnline , Tregti, Merr e jep, Banesa me qira, telefona mobil, e shume te tjera.


Për çdo pyetje rreth Shpalljeve apo sugjerim rreth Aplikacionit na shkruani:
mobile@magazina.com
Updated on
Feb 13, 2020

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

1.Kemi ndarë Shtetet dhe Regjionet
-Kosove,Shqiperi,Maqedonia veriore,Lugina Presheves
2. Kemi implementuar Funksionin "Vlerëso shitësin"
3. Kemi implementuar totalisht një "Search" Profesional! Ku me çdo fjalëkyçe mund të kërkoni në tërë Magazina apo në kategori specifike dhe nën kategori. Gjithashtu kemi përmirsuar performancën e shfaqjeve të rezultateve.
4. Kemi implementuar funksionin "Zbritje"
5. Kemi implementuar "Rradhit" postimet në baze të shikueshmërisë
6. Logo e Ridizajnuar