The Citizen News

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

For your news, your way, this app contains the best and latest of The Citizen’s breaking news, opinion, sport writing, lifestyle, features, analysis, business advice, local soccer content with Phakaaathi and so much more.
За вашиот вести, вашиот начин, овој стан нуди најдобрите и најновите кршење вести на Граѓанската, мислења, спорт пишување, начин на живот, статии, анализи, деловни совети, локални содржини фудбал со Phakaaathi и многу повеќе.
Прочитајте повеќе
4,5
Вкупно 25
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Fix broken images.
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
13 април 2018
Големина
25M
Инсталации
5.000+
Тековна верзија
1.0.0145
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Корисничка интеракција
Понудено од
Marfeel
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.