The Citizen News

Contains Ads

For your news, your way, this app contains the best and latest of The Citizen’s breaking news, opinion, sport writing, lifestyle, features, analysis, business advice, local soccer content with Phakaaathi and so much more.
Lexo më shumë
4,6
22 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

Fix broken images.
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
13 prill 2018
Madhësia
25M
Instalimet
1.000+
Versioni aktual
1.0.0145
Kërkon Android
4.1 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Elementet interaktive
Përdoruesit ndërveprojnë
Autorizimet
Ofruar nga
Marfeel
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: Shtetet e Bashkuara të AmerikësGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.