Matrapazi

Contains ads
1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Matrapazi.com si një Aplikazion shitjesh dhe shërbimesh është konceptuar që në vitin 2018, si fillim Matrapazi është prezantuar vetëm me platformën e njoftimeve dhe jo me të gjithë konceptin e tij që përmbante dhe e-commerce. Pas finalizimit të konceptimit ajo që mbetej për tu bërë ishte emërtimi i këtij projekti, i cili erdhi shumë natyrshëm gjatë bisedimeve mes të gjithë anëtarëve të stafit, mes të gjitha alternativave në diskutim ajo që të gjithë kishin në mendje ditën tjetër ishte emri Matrapazi, kjo kishte ngelur në memorie dhe sigurisht që do ishte emri i këtij projekti. Gatishmëria e bashkëpunëtorëve tanë për të sjellë tek klienti produktet dhe shërbimet më të mira dhe me cmimet konkuruese, e bënë punën tonë shumë më të thjeshtë. Matrapazi.com është krijuar për të mbaruar punë! Po po, për të mbaruar punët e gjithësecilit. Qëllimi i Matrapazit është që te sigurojë një menyrë te shpejtë të ofrimit të produkteve dhe shërbimeve online. Gamën më të gjëre të produkteve mund ta gjeni në Matrapazi.com duke kursyer kohën dhe paratë tuaja. Sigurimi i një game të gjërë produktesh me cmimet më të mira si dhe transporti i shpejtë dhe i sigurtë janë qëllimi i ekipit tonë cdo ditë.
Updated on
Jun 20, 2022

Data safety

Safety starts with understanding how developers collect and share your data. Data privacy and security practices may vary based on your use, region, and age. The developer provided this information and may update it over time.
This app may share these data types with third parties
App info and performance
No data collected
Learn more about how developers declare collection
Data is encrypted in transit
You can request that data be deleted

What's new

Version update