JazzTimes

Ofron blerje përmes aplikacionit

According to the latest edition of The All-Music Guide, JazzTimes is arguably the number one jazz magazine in the world. JazzTimes, America's Jazz Magazine, provides comprehensive and in-depth coverage of the jazz scene. In addition to insightful profiles on jazz stars new and established, every issue contains nearly 100 reviews of the latest CDs, books, videos and performances. Winner of many awards for journalism and graphic design, JazzTimes features lively writing, stunning photography and sophisticated design. JazzTimes is also the sponsor for jazz festivals worldwide. Often controversial, always entertaining, JazzTimes is a favorite of musicians and fans alike.
Lexo më shumë
3,8
10 në total
5
4
3
2
1
Po ngarkohet...

Ç'të reja ka

This update has some performance and stability improvements.
Lexo më shumë

Informacione shtesë

Përditësuar
31 maj 2016
Madhësia
6,9M
Instalimet
1.000+
Versioni aktual
6.1.0
Kërkon Android
4.0 e lart
Vlerësimi i përmbajtjes
Të gjithë
Produktet brenda aplikacionit
3,99 US$ - 19,99 US$ për artikull
Autorizimet
Ofruar nga
MAZ Digital Inc.
Zhvilluesi
PO Box 134 Pleasantville, New York 10570 United States
©2018 GoogleKushtet e shërbimit të sajtitPrivatësiaZhvilluesitArtistëRreth Google|Vendndodhja: SHBAGjuha: shqip
Duke blerë këtë artikull, hyn në transaksion me Google Payments dhe pranon që Kushtet e shërbimit dhe Njoftimin e privatësisë së Google Payments.