Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

The Mediamax Network Android App (MediaMaxApp) is the only multi-lingual, multimedia app in Kenya that offers a clean, simple and intuitive look and feel. We deliver local content from K24 Tv, People Daily Newspaper, Mayian Fm, Meru Fm, Milele Fm, Kameme Fm, Pilipili Fm and Emoo Fm. So that you can watch, read and listen to the news that matters to you.

Key features:

Latest & breaking news stories from around Kenya in English, Swahili and vernacular.
FREE, downloadable People Daily Newspaper.
Official Kiswahili content from K24 Tv, Milele Fm & Pilipili Fm.
Original K24 Tv news videos and livestream.
Add stories to your favourite list for offline reading.
Easily search through content with our powerful integrated search mechanism.
Listen to Radio, Watch videos, Stream TV and read local content.

Find news fast:

Quickly find topics that interest you using the Topic Search. Choose from the familiar list of News indexes such as Business, Sport, Features, Entertainment Life & Style or search for your own subjects of interest, whether they’re people, places or things.

Other features:

Download your favourite stories when you're online and then read them at your leisure offline.
Variety of options to share stories via social media, email, and more.
You can set a font size that is best for your viewing.
View related stories and comments.
Official Kikuyu, news and entertainment stories from Kameme Fm
Official Meru, news and entertainment stories from Meru Fm
Official Maasai, news and entertainment stories from Mayian Fm
Official Kiswahili, news and entertainment stories from Milele & Pilipili Fm

No other personal data relating to you (such as a username or email address) is processed. We keep your information secure and do not share it with anyone else in accordance with Mediamax Network Limited’s Privacy Policy, available at http://www.mediamaxnetwork.co.ke/privacy-policy/.
Mediamax мрежа Android апликацијата на (MediaMaxApp) е единствената мулти-јазична, мултимедија стан во Кенија, кој нуди чист, едноставен и интуитивен изглед и чувство. Ние испорачуваме локални содржини од K24 ТВ, Народна Дневен весник, Mayian FM, Meru FM, Milele FM, Kameme FM, Pilipili Emoo ФМ и FM. Така што ќе може да се види, да се прочита и да го слушнете на вести што е важно за вас.

Клучни карактеристики:

Најнови & кршење на вести од целиот Кенија, на англиски јазик, свахили и народот.
БЕСПЛАТНО, можност за превземање Луѓето дневен весник.
Службен Kiswahili содржини од K24 ТВ, Milele FM & Pilipili FM.
Авторски K24 вестите на ТВ спотови и livestream.
Додади приказни на вашата листа на омилени за офлајн читање.
Едноставно пребарување низ содржината со моќни нашата интегрирана пребарување механизам.
Слушајте радио, види видео, Поток телевизија и чита локални содржини.

Најди вести брзо:

Брзо да се најдат теми што ве интересира користење на Тема Пребарувај. Изберете од листата на познати Вести индекси како што се бизнис, спорт, функции, Забава Живот и стил или да пребарувате за вашиот теми од интерес, без разлика дали тие се луѓе, места или работи.

Други карактеристики:

Превземи вашите омилени приказни кога сте на интернет, а потоа да ги прочитате на вашиот одмор офлајн.
Различни опции за да ги споделат приказни преку социјалните медиуми, е-мејл, и многу повеќе.
Можете да ја поставите големината на фонтот што е најдобро за гледање.
Прикажи поврзани приказни и коментари.
Службен Кикују, вести и забава приказни од Kameme Fm
Службен Meru, вести и забава приказни од Meru Fm
Службен Масаи, вести и забава приказни од Mayian Fm
Службен Kiswahili, вести и забава приказни од Milele & Pilipili Fm

Нема други лични податоци кои се однесуваат на вас (како што е корисничко име или e-mail адреса) се обработуваат. Ние ги чува вашите податоци безбедни и не го споделам со некој друг во согласност со Политиката за приватност Mediamax мрежа Limited, достапни на http://www.mediamaxnetwork.co.ke/privacy-policy/.
Прочитајте повеќе
Собери
4,2
Вкупно 430
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

1) Fixed Pilipili fm player error
2) Upgraded all 6 radio players
Прочитајте повеќе
Собери

Дополнителни информации

Ажурирано
31 јули 2018
Големина
6,1M
Инсталации
50.000+
Тековна верзија
9.0
Потребен е Android
4.1 и понова
Оцена на содржината
Понудено од
Mediamax Network Limited
©2019 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.