Revma pomočnik

Contains Ads

Revma pomočnik je preprosta in intuitivna aplikacija, ki vam omogoča dnevno spremljanje vaše bolezni. Trenutno stanje dnevno vnašate s pomočjo preprostega vprašalnika, dodajate pa lahko tudi rezultate pregledov pri vašem zdravniku, tako da imate vedno na voljo pregled nad potekom okrevanja.

Vneseni podatki so shranjeni samo na vaši napravi in se ne nalagajo nikamor na splet, tako da so dostopni izključno vam.

Lastnosti Revma pomočnika:
- Zavihek “Moji zapiski” vam omogoča vnašanje poteka bolezni na naslednje načine:
1. “Kako se počutite?” je vprašalnik s šestimi koraki, s katerim vnesete trenutno počutje (tako po objektivnih kot subjektivnih kriterijih). Vnesete lahko naslednje podatke: trenutno počutje, moč bolečine (v razponu od 0 do 10), utrujenost (0 do 10), boleče sklepe (0 do 68), otečene sklepe (0 do 66) in trajanje jutranje otrdelosti.
2. “Nov vnos v beležko”, v katerih lahko shranite kratke zapiske, ki se nanašajo na vašo bolezen. Sem lahko vpišete posebnosti tekočega dne, kot so posebnosti v počutju, vremenske razmere, ali ste telovadili, idr.
3. “Dodajte aktivnost bolezni”, kjer lahko zapišete oceno poteka bolezni, ki vam jo posreduje vaš revmatolog ob vsakem obisku. Izbirate lahko med različnimi točkovniki za oceno poteka bolezni: DAS28, SDAI ali CDAI za revmatoidni artritis, oz. BASDAI ali ASDAS za spondiloartritis.
- Vsi podatki, ki jih vnašate v Dnevnik, so na grafični način prikazani v zavihku “Grafi”, tako da lahko spremljate tako objektivni kot subjektivni potek vaše bolezni skozi čas. Prikažete lahko tedenske, mesečne, letne ali celotne podatke. Grafični prikaz je na voljo za naslednje podatke: počutje, bolečina, utrujenost, število bolečih sklepov, število oteklih sklepov in za podatke, ki vam jih posreduje vaš revmatolog ob pregledu.
Read more
5.0
2 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

Vnosi na isti dan si delijo datum. Nadgrajene povezave za nove vnose.
Read more

Additional Information

Updated
January 25, 2017
Size
4.3M
Installs
100+
Current Version
3.0
Requires Android
4.0 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Modra Jagoda
Developer
Cankarjeva cesta 3 1000 Ljubljana Slovenia
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.