Aplikacija je namijenjena za pregled vijesti sa portala "Glas Srpske" i napravljena za m:tel Android Ligu II. Glas Srpske je na Google Play postavio i svoju, zvaničnu verziju.

Omogućava jednostavnu navigaciju kroz kategorije i pregled željenih vijesti. Kroz kategorije vijesti korisnik se kreće izborom odgovarajuće kategorije u toolbaru na vrhu, ili korišćenjem strelica u vrhu ekrana.

Željenu vijest, korisnik dobija klikom na nju. Kada se vijest otvori, strelice u vrhu ekrana mijenjaju svrhu i tada služe za navigaciju između vijesti iste kategorije, dok toolbar i dalje služi za izbor kategorije.
Korisnik, za prelezak između vijesti u istoj kategoriji, ili između kategorija, može koristiti i akciju prevlačenja prsta po ekranu (swipe).

Pritiskom na meni taster svog uređaja, korisnik može dijeliti vijest na društvenim mrežama, a može i podesiti aplikaciju kako on želi (birati veličinu slova, pismo koje se koristi i slično).
Read more

Reviews

3.6
48 total
524
45
37
22
110
Loading...

Additional Information

Updated
November 5, 2012
Size
206k
Installs
5,000+
Current Version
1.0
Requires Android
2.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Aleksandar Milinkovic
©2018 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.