Centenar

DESCOPERĂ IDENTITATEA ŞI ISTORIA TA
Proiect al Asociaţiei Române pentru Sprijin şi Iniţiativă Comunitară
Program finanţare - Centenar 2018
Finanţator: Ministerul pentru Românii de Pretutindeni

//

Intenția noastră este să prezentăm un proces firesc de creștere și adaptare la realitatea istorică a fiecărei etape: un proces în care evoluția mai mult sau mai puțin pozitivă a unor evenimente locale a fost mereu în strânsă legătura cu evenimentele internaționale, de la extinderea Imperiului Roman și până în vremea Primului Război Mondial.

Am realizat un proiect frumos și puternic vizual, despre România și români, un proiect în care dragul sau dorul de propria țară să regăsească momente și evocări istorice încărcate de semnificație și de dorința de păstrare a unei identități românești, dincolo de supunere temporară sau sacrificiul personal.

Românii au participat deplin la tot ce le-a rezervat istoria, iar amprenta lor ca popor s-a afirmat și se afirmă și astăzi în mijlocul altor neamuri.

Sperăm ca prin acest proiect educația despre identitatea și istoria românilor să aducă semnificații noi, să fie un demers – suport în educația copiilor sau adulților, a celor care caută să știe mai mult și să înțeleagă propria origine și identitatea înaintașilor săi, cei pe care istoricii contemporani îi numeau “cei mai puternici și mai viteji”.

Istoria românilor rămâne mai departe un demers care poate fi explorat, evaluat sau expus din multe perspective. Cu siguranță analiza aprofundată și onestă a izvoarelor istorice va oferi mereu noi detalii fascinante.
Read more
Collapse
4.1
27 total
5
4
3
2
1
Loading...

What's New

DESCOPERĂ IDENTITATEA ŞI ISTORIA TA
Proiect al Asociaţiei Române pentru Sprijin şi Iniţiativă Comunitară
Program finanţare - Centenar 2018
Finanţator: Ministerul pentru Românii de Pretutindeni
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
October 9, 2018
Size
99M
Installs
1,000+
Current Version
2.0
Requires Android
2.3 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
ARSIC Romania
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.