Moj Plus je aplikacija, ki omogoča enostavno prvo uporabo pametnega telefona z OS Android (2.3.3. ali novejše). Je skrbno zasnovana z mislijo na potrebe in uporabniško izkušnjo starejše generacije uporabnikov, ki iščejo preproste rešitve in želijo enostavno prvo uporabniško izkušnjo s postopnim napredovanjem.

Moj Plus bo olajšal spoznavanje novih uporabnikov pametnih telefonov s svetom aplikacij in jim na prijazen in razumljiv način ponudil vpogled v vse osnovne in zanje koristne vsebine- njihov »naj« imenik, vreme po Sloveniji, sveže in brezplačne novice iz različnih vsebinskih področij, koledar z opomniki za vsakdan, porabo in še kaj, njihov nov pametni telefon pa bo naredil prijeten za uporabo.

Moj plus je prilagojen zaslonom na dotik in je pregleden, z dovolj velikimi napisi in tipkami tudi za vse, ki imajo težave z vidom. Trgu uporabnikov »navadnih« telefonov bo pomenil aplikacijo, ki »jih bo razumela« in ki bo spremenila strah pred uporabo pametnih telefonov v užitek.

Aplikacija zadosti vse potrebe po komunikaciji z zunanjim svetom tudi izven doma in prijazno ter brezplačno uvede v svet mobilnega interneta - ni presenečenj glede visokega računa, saj prenos podatkov (Novice, Moja poraba) poteka znotraj Telekoma Slovenije.

Novim uporabnikom pametnih android telefonov bo Moj Plus pomembno poenostavil vsakdan, saj bodo na pregleden način imeli vse, kar potrebujejo, na enem mestu; z nalaganjem in uporabo aplikacije pa ne bodo imeli stroškov.

Aplikacija Moj Plus bo poskrbela, da bo upravičila svoje ime – uporabniku bo predstavljala njegov plus – saj bo z nakupom pametnega telefona sicer dobil zelo zmogljivo napravo, ki pa jo bo prilagodil svojim željam in zahtevam prav z aplikacijo Moj Plus, s katero bo nadgradil uporabnost svojega mobilnega telefona in ga hkrati z veseljem in brez strahu uporabljal. Z aplikacijo Moj Plus bo tudi na enostaven način nadziral stroške, bral novice z interneta (Planet Siol.net), si nastavil svoj imenik ter bo na tekočem z opravki, na katere ga bo aplikacija redno in večkrat tudi spomnila.
Poenostavljena uporaba osnovnih funkcij vašega Androida, novice in poraba.
Read more
Collapse
3.7
289 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

- Manjši popravki
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
January 10, 2020
Size
6.0M
Installs
50,000+
Current Version
1.5
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
Telekom Slovenije
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.