My ikub

Contains Ads

My ikub është një aplikacion që ofron informacionet më kryesore të portalit ikub.al. Midis të tjerash ai ju ndihmon që të ndiqni lajmet në kohë reale, të informoheni çfarë ndodh rreth jush, si dhe të kërkoni për biznese apo oferta të cilat ndodhen në zonën tuaj. Opsionet që ky aplikacion ofron janë:
time.al - i organizon lajmet të grupuara sipas disa burimeve të ndryshme, por që flasin për të njëjtën ngjarje. Ju mund të kërkoni për lajme, zgjidhni ndërmjet kategorive të ndryshme, apo të shikoni lajmet e ndërlidhura. Lajmet e ndërlidhur ju ndihmojnë që të njëjtën ngjarje ta shihni nga perspektiva të ndryshme.
Katalogu i Bizneseve - ofron informacione në lidhje me bizneset dhe ofertat e ndryshme në qytetin ku jetojmë. Ju mund të zgjidhni kategorinë e informacionit për të cilën jeni të interesuar dhe të klikoni për të parë bizneset dhe ofertat përkatëse. Informacionet mund ti kërkoni edhe në hartë për të parë bizneset ose ofertat që ndodhen rrotull zonës tuaj. Për çdo biznes do të gjeni kontakte, informacion rreth tij, pozicionimin në hartë, fotografi, video, etj.
evente.al - ju ndihmon për të marrë informacion në mënyrë të strukturuar dhe të thjeshtë në lidhje me të gjitha aktivitetet artistike, filmat, eventet, etj. të cilat janë duke ndodhur rreth jush në një moment të caktuar.
ebuy.al - është një platformë (dyqan) online ne të cilën tregtohen një shumëllojshmëri produktesh të firmave apo kompanive të ndryshme. Ne ofrojmë një treg të hapur për të gjitha kompanitë që duan të bëhen pjesëmarrëse dhe duan të shesin diçka në këtë platformë. Produktet janë të zgjedhura nga kompanitë më serioze dhe janë të strukturuara për një kërkim sa më të lehtë.
tag.al - platformë për promovimin në web të ofertave të bizneseve me ulje të forta të çmimeve. Me rritjen e vazhdueshme të penetrimit të internetit në shoqërinë shqiptare, përdorimi i hapësirës web të portalit tag.al rrit ndjeshëm të ardhurat dhe numrin e klientëve të bizneseve.
Horoskopi – ju sjell parashikimin e yjeve për shenjën tuaj. Lexoni se çfarë fati u ofron për ditën, javën, muajin apo vitin për ju dhe të dashurit tuaj.


My ikub is an application that provides the main information of ikub.al portal. Among other things, it helps you follow real time news, be informed of what is happening around you, and search for businesses or offers which are located in your area. This application provides the following features:
time.al - for each news you can read versions from different sources. You can search news, choose between different categories, or check out related news. Related news helps you read the same event from different perspectives.
Business Directory - provides information about the various businesses and different offers around your area. You can select the category of information for which you are interested and click to see businesses and relevant offers. You can browse the map to see businesses or offers that are around your area. For each business you will find contacts, information about its position on the map, photos, videos, etc.
evente.al - helps you get the artistic, movies, restaurants events, etc., in a structured and simple way about all the activities that are happening around you at certain moments.

ebuy.al - is an online shop in which a variety of products from different companies are traded. We provide an open market for all companies that want to become participators and want to sell something on this platform. Products are selected from the most serious companies and are structured for an easier search and browsing.
tag.al - platform for promoting online businesses offers with strong sales. With the continued growth of Internet penetration in the Albanian society, the use of the portal tag.al dramatically increase revenues and number of customers to businesses.
Horoscope – have a look what stars predict for your. Read what fate offers for the day, week, month or year for you and your loved ones.
Read more
Collapse
4.4
225 total
5
4
3
2
1
Loading…

Additional Information

Updated
November 13, 2017
Size
6.0M
Installs
10,000+
Current Version
4.2.1
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Everyone
Permissions
Offered By
ikub.al
©2020 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.