nextmeet - ismerkedj az utakon

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

Ha szívesen ismerkednél és úgy érzed ezért mindent megteszel, akkor itt a Te applikációd, amely egy olyan „társkereső”, kapcsolat teremtő, ahol már végre nem csak a neten böngészve ismerkedhetsz a feltöltött ( talán épp nem kamu ) képek és a kitalált bemutatkozó szöveg ( persze ha van ) alapján , hanem végre újra találkozhatsz azzal az emberrel, akivel összehozott a „sors vagy a véletlen”, a való életben egy röpke vagy akár hosszabb pillantás erejéig, de épp a körülmények miatt nem volt lehetőség megszólítani, vagy csak nem akartál magadnak újabb kellemetlen szituációt. Hisz tudjuk milyen érzés utólag bánkódni, hogy elszalasztottuk a lehetőséget ami talán soha nem tér vissza. Így is van, nem is fog visszatérni.... és ha a szituációt nem is teremtjük újra, de a számodra szimpatikus embert segítünk újra megtalálni. Ez az alkalmazás végre megfordítja a megszokott és nagyon kis eredményeket produkáló folyamatot. A keresés autó alapján funkció során nem az elképzeléseim alapján keresgélek a még soha nem látott és az általam idealizált emberek között, hanem a már való életben „megtalált” számomra szimpatikus személyt találhatom meg újra ennek az app-nak a segítségével. Leírás az app használatáról: Töltsd le és használd teljesen ingyen az app-ot! Hogy lásd, kik használják az applikációt, lokáció alapján böngészhetsz is a felhasználók között, akiknek üzenni is tudsz ( akár inkognitó módban is ) . Tehát a böngészés során is lehetőség van ismerkedni, ezért ezt megkönnyítve a többiek számára, a profilodnál magadról, az autód adatainál pedig az autódról állíts be képet ( ellenkező esetben a többi felhasználó nem lát téged a böngészés során ) ! A keresés autó alapján menüben pedig ha azt szeretnéd, hogy akinek szimpatikus vagy, meg tudjon találni, majd üzenni tudjon neked, akkor regisztrálj az autód meghatározott adataival együtt ( ne aggódj, ez csakis annyi, amit bárki láthat akár az utakon is ). Ha Te láttál valakit autóval, akit meg szeretnél keresni, majd megismerni, akkor ezt egyszerűen megteheted az app letöltését követően a személyes profilod regisztrációja után. Ha megtalált Téged valaki, vagy Te találtad meg a kiszemeltet, először mindketten ( az adataitok védelme érdekében ) láthatatlan felhasználóként jelentek meg egymásnak, majd ezt követően, ha Te úgy döntesz, engedélyt adhatsz a profilod megtekintésére a másik felhasználónak. De akár cseveghettek egymással végig inkognitó módban maradva. Üzenhetsz neki, vagy akár küldd el a találkozásotok pontos helyét és ha mindketten szeretnétek, találkozzatok újra! ! Továbbá, ha azt szeretnéd, hogy ne látszódj az alkalmazásban, ezt egyszerűen a keresési oldalon a csuszka elhúzásával állíthatod be ! Próbáld ki, meglátod milyen egyszerű! Sok sikert Neked!

- itt nincsenek kamu profilok, hisz már láttad akit keresel
- itt nem lesz csalódás a következő találkozó ( amikor a barátodat kéred meg hogy hívjon fel és mentsen ki, hogy le tudj lépni a kellemetlen vakrandiról )
- fizess ha üzenni akarsz, fizess ha a képeket akarod megnézni, fizess, fizess, fizess, na itt ilyen sincs, hisz MINDEN INGYENES
- 100% biztonság, mivel csak annyi adatodat láthatja a többi felhasználó amennyit Te engedélyezel

Az app készítőinek határozott álláspontja az, hogy a biztonságos közlekedés mindenkinek a legfontosabb érdeke kell hogy legyen az utakon, így értelemszerűen senki, semmikor, sehol, nem buzdít arra, hogy vezetés közben a telefonnal legyünk elfoglalva. A többi végtelen számú élethelyzetben, szituációban, amikor mi nem vezetünk, de szívesen ismerkednénk, akkor hajrá, használjuk bátran, hogy legyen következő találkozó!
If you are happy to meet and feel that you are doing everything you can, then here is your application that is a "dating" link, where you can not just browse the web to see the uploaded (maybe not kamu) pictures and the fictitious introductory text but you can finally meet up with the man he or she has brought with you to "fate or chance" in real life for a fleeting or even longer look, but because of the circumstances it was not possible to approach or you did not want to be yourself another unpleasant situation. We know what it's like to feel sorry afterwards that we have missed the opportunity that might never come back. That's right, it will not come back ... and if the situation is not re-created, we will help you find a sympathetic person for you. This application reverses the usual and very small process. I'm looking for a search engine based on the idea of ​​a person who has never seen and I'm idealized, but I can find a sympathetic person with the help of this app that I've found in real life. Description of the app: Download and use the app for free! To see who is using the app, you can also browse sites that have a message (even in incognito mode) by location. So it's also possible to get acquainted with browsing, making it easier for others to set up your profile for yourself and for your car data from your car (otherwise users will not see you browsing). In the search car menu, if you want someone who is sympathetic, finds and can notify you, then sign up with the details of your car (do not worry, that's just what anyone can see on the road). If you've seen someone with a car you want to search and get to know, you can do this simply after downloading the app after registering your personal profile. If you found someone or you found the site, both of you (for the sake of your data) first appeared as invisible users, and then, if you choose to grant permission to view your profile to the other user. But you could chatting with each other in the incognito mode. You can either post it or even send the exact location of your meeting and if you both want to meet again! ! Also, if you do not want it to appear in your app, simply drag it to the search page by dragging the slit. Try it, you'll see how easy it is! Good luck to you!
 
- There are no cam profiles here, because you've seen someone you are looking for
- There will be no disappointment in the next meeting (when you ask your buddy to call and save him to quit the unpleasant blind)
- pay if you want to send a message, pay if you want to see the pictures, pay, pay, pay, there is no such thing as ALL FREE
- 100% security, as only so many data can be seen by other users as you allow

The creators of the app have a firm belief that safe traffic is the most important thing for everyone to be on the road, so nobody, no matter where, anywhere, does not urge you to be busy with the phone while driving. In the other infinite number of situations of life, in situations where we are not led, but we would like to meet you, then let us go, use it boldly to be next meeting!
Read more
Collapse
3.2
52 total
5
4
3
2
1
Loading...

Additional Information

Updated
July 13, 2018
Size
12M
Installs
5,000+
Current Version
1.0.20
Requires Android
4.1 and up
Content Rating
Mature 17+
Interactive Elements
Users Interact, Shares Location
Permissions
Offered By
App Hungary Kft
©2019 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersArtistsAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.