Naša mreža

Contains ads
50K+
Downloads
Content rating
Teen
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Pridružite se zajednici preduzetnika na jedinoj poslovnoj platformi koja spaja velike i male kompanije i nudi Vam nove prilike za još unosnije poslove. Ako želite da Vaša firma bolje radi i tražite nove prilike i poslovne partnere aplikacija Naša mreža olakšaće Vaše poslovanje i način na koji tragate za klijentima.
Predstavljamo Vam novu poslovnu platformu koja olakšava poslovanje i pruža priliku da veoma jednostavno dođete do novih poslova i uspostavite saradnju sa preduzetnicima i kompanijama iz čitave Srbije. Naša mreža pomaže u tome da povećate vidljivost posla i da brzo i besplatno ponudite svoje usluge ili da pronađete povoljnije usluge potrebne Vašoj kompaniji. Bilo da ste preduzetnik koji počinje karijeru, ili velika firma koja traži nove prilike za još vrednija partnerstva, Naša mreža Vam pomaže da u tome uspete.
Ako tražite nove poslove ili želite da pronađete usluge koje su Vam potrebne, kreirajte profil svoje firme i umrežite se sa drugim kompanijama. U okviru sekcije „Umreži me“ dobićete priliku da vidite šta druge kompanije žele pregledom njihovih objava i oglašenim nabavkama. Takođe možete da oglašavate Vaše nabavke i da o svemu tome kroz aplikaciju direktno pregovarate sa drugim firmama i mogućim poslovnim partnerima. Pronađite firmu sa kojom želite da sarađujete, pogledajte šta im je potrebno i jednostavno pošaljite svoju ponudu.
Ako želite da uz poslovnu mrežu proširite znanje i naučite nešto novo nudimo Vam veliki broj korisnih saveta i praktičnih primera za uspešnije poslovanje. Unutar sekcije „Informiši me“ pronaći ćete sve informacije koje su Vam potrebne bilo da je u pitanju savet stručnjaka, inspirativna priča, primer kupoprodajnog ugovora ili kalendar poslovnih događaja. Ukoliko to nije dovoljno, svakom stručnjaku možete da postavite dodatna pitanja vezana baš za Vaš posao ili da i sami date savet ili podelite svoje iskustvo.
Kao deo Naše mreže stičete pravo na dodatne popuste i pogodnosti. U sklopu sekcije „Podrži me“ u saradnji sa našim partnerima za Vas smo pripremili čitav niz promotivnih ponuda koje su dostupne A1 biznis korisnicima koji imaju kreiran profil svoje firme na Našoj mreži.
Da Vaš posao bolje radi instalirajte aplikaciju, kreirajte profil i otkrijte čitav svet mogućnosti, podrške i pogodnosti koje dobijate kao korisnik Naše mreže.
Updated on
Aug 23, 2021

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available