Hindi News:Live India News, Live TV, Newspaper App

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

Navbharat Times Hindi News App offers all the latest Hindi news from across the world on your smartphone. Read India news about your city & state (देश और दुनिया की ताजा ख़बरें), get latest updates from Delhi, UP, Bihar, MP, Punjab, Mumbai etc. Stay updated with all news bulletins like Elections, Cricket, Movie Review, and many more.

NBT Hindi news app features national & international top stories, news headlines (हिंदी समाचार) and comprehensive news in Hindi on all that is trending in India and overseas. US President Donald Trump News, Updates on US Senator's bill to stop aid to Pakistan, PM Modi News, what’s trending on Twitter, top Uttar Pradesh news, box office collections, Elections, Cricket, Modi, and many more. See a real news feed here, select the topics that interest you most and never miss live updates on anything from Bollywood, Sports, FIFA World cup 2018 to Lifestyle, Politics, Recipes, Entertainment, Crimes and more on your smartphone in no time.

With NBT Hindi News App you can effortlessly read the latest movie reviews along with their show timings, explore cricket news (खेल समाचार) and stay up to date via Live Cricket Score, receive real-time updates on new mobile launches, read gadget reviews, learn recipes, you can view videos and photos of all trending Hindi news stories, get access to thousands of funny cartoons and jokes related to politics, stunning photo galleries and slideshows from Bollywood & other events, and what not while on the go!

NBT Hindi News App Features:-

· All India News on a Single Platform: Read Hindi news from more than 42 Indian cities
· International News in Hindi: Latest Hindi News on Politics, Bollywood News, Entertainment, Sports, stock market updates, what’s popular in business, gadgets, technology, and fashion and more from around the world on your mobile
· Real-Time Hindi News Updates: Get Live cricket scores, Hindi news commentary and Live Times Now videos & audios
· Movie Reviews: Read and write film reviews in Hindi from your smartphone
· Daily Horoscope in Hindi: Read your daily, weekly, monthly & yearly Horoscopes in Hindi. Also, learn everything about Astrology, Numerology and Astro shopping
· Instant Sharing: Now send news via Facebook, Twitter, WhatsApp and other social media channels to your friends and family
· Seamless Connectivity: Access your daily dose of Hindi News even on 2G networks
· Smooth Platform: NBT Hindi News App is easy to use and intuitive with faster navigation

Frequently Searched Keywords : Hindi Keyboard, Hindi Dictionary, Google Indic Keyboard, Hindi Grammar, English Hindi Dictionary, Hindi Movies.

Download NBT Hindi News app and stay updated on every news that matters.

Report your issues or share feedback – write to us on nbtappfeedback@timesinternet.in

Privacy policy: http://navbharattimes.indiatimes.com/feeds/policy.cms
Navbharat тајмс Хинди Вести App нуди сите најнови Хинди вести од целиот свет на вашиот smartphone. Прочитај Индија вести за вашиот град и држава (देश और दुनिया की ताजा ख़बरें), се најновите ажурирања од Делхи, горе, Бихар, пратеник, Пенџаб, Мумбаи итн Бидете во тек со сите новости билтени како избори, Крикет, филм преглед, и многу повеќе.
 
NBT Хинди вести стан располага национални и меѓународни врвни приказни, наслови на вести (हिंदी समाचार) и сеопфатна вести во хинди на сето она што е trending во Индија и во странство. Претседателот на САД, Доналд Трамп Вести, Новости на сметка на американскиот сенатор да престане со помош за Пакистан, премиерот Моди Вести, она што е trending на Твитер, врвот Утар Прадеш вести, благајните колекции, Избори, Крикет, Моди, и многу повеќе. Види вистинска храна вест тука, изберете теми што ве интересира најмногу и никогаш не пропушти во живо надградби на ништо од Боливуд, Спорт, ФИФА Светското првенство 2018 година, на начинот на живот, Политика, рецепти, Забава, злосторства и повеќе на вашиот паметен телефон во ниеден момент.
 
Со NBT Хинди Вести App можете лесно може да прочитате најновите филмски рецензии, заедно со нивната емисија клиенти, истражуваат крикет вести (खेल समाचार) и да остане до датумот преку живо Крикет рејтинг, да се примаат во реално време ажурирања на нови мобилни започна, да се прочита gadget осврти, научат рецепти, можете да гледате видеа и фотографии од сите trending хинди вести, да се добие пристап до илјадници смешни карикатури и шеги поврзани со политиката, прекрасни фото галерии и слајд шоу од Боливуд и други настани, а што не, додека во движење!
 
NBT Хинди Вести App Карактеристики: -
 
· Сите Индија Вести на една платформа: Прочитај Хинди вести од повеќе од 42 индиски градови
· Меѓународна Вести во хинди: Последни Вести Хинди за политика, Боливуд вести, забава, спорт, новости акции на пазарот, што е популарно во бизнисот, gadgets, технологијата и модата и повеќе од целиот свет на вашиот мобилен телефон
· Реално време Хинди Новости Новости: Земете резултати во живо крикет, хинди вести и коментар во живо тајмс Сега видеа и аудио
· Филм Прегледи: Читање и пишува филмски критики во хинди од вашиот паметен телефон
· Дневен хороскоп во хинди: Читајте ги вашите дневни, неделни, месечни и годишни Хороскопи хинди. Исто така, да научат сè за астрологија, нумерологија и Астро шопинг
· Инстант Споделување: Сега испрати вести преку Фејсбук, Твитер, WhatsApp и други социјални медиуми канали за вашите пријатели и семејството
· Стабилната врска: Пристап до вашата дневна доза на хинди вести, дури и на 2G мрежите
· Нежните Платформа: NBT Хинди Вести App е лесен за користење и интуитивна со побрза навигација

Често пребарувањето клучни зборови: Хинди тастатура, хинди речникот, Google индиска тастатура, хинди Граматика, речник на англиски јазик Хинди, Хинди филмови.

Преземете ја апликацијата NBT Хинди Вести и да останат ажурирани на секои вести што е важно.

Пријавите вашите проблеми или споделување на повратни информации - пишете ни на nbtappfeedback@timesinternet.in

Заштита на личните податоци: http://navbharattimes.indiatimes.com/feeds/policy.cms
Прочитајте повеќе
4,3
Вкупно 54.325
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Get the best news reading experience:
# News Briefs: Shorter version of news in the form of briefs. Easy and quick way to catch up with latest news
# Read local city news
# Revamped photo gallery experience
# Play games within the app
# Read humour and jokes
# Easy access to deeper content categories with new navigation
# Become citizen reporter, now raise voice against issues around you
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
13 ноември 2018
Големина
Варира со уред
Инсталации
5.000.000+
Тековна верзија
Варира со уред
Потребен е Android
Варира со уред
Оцена на содржината
Понудено од
Times Internet Limited
Програмер
Times Internet Limited Ecstasy IT Park Plot 391,Udyog Vihar, Phase 3 (opp. Trident Hotel) Gurgaon Haryana-122016
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.