Astracraft

Pembelian dlm aplikasi
4,4
76,3 rb ulasan
1 jt+
Download
Rating konten
Siapa Saja 10+
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot
Gambar screenshot

Tentang game ini

— [July 30, Version "Soaring Strike" is coming online]—
The feud continues between Death's Legion that serves the Empire, and the White Knights with their faith in White Promise. The long struggles of war expand in Gaia Galaxy as the two factions clash their steel. It seemed that as Death's Legion continued to lose ground, the struggle was coming to a close...However, when the Wings of Plunder soared across the sky, they've finally arrived. The Aces of Death's Legion now are prepared to turn the tide! Take the war planes, enter the world of future, and conquer the land and air!

AirLand Battle!
Real wars are not limited to the land. The endless sky is another decisive battlefield. Long ago, the aerial warriors were instrumental in battles, turning both land and air into vital battlegrounds. The flying beasts dived bombed as the earthbound forces shielded. Let the blood boil! Let the whole realm become the chessboard of war! Land and air, who will rule them all?

You Are the Flying Ace!
You are a pilot for the Empire. Fly the fighters through the flames of war, battle in the sky and assault the ground! Use skillful maneuvers to avoid enemy fire in a dogfight, take an advantageous position, and fire back with full force! You will decide who controls the air! You will decide who wins the battles! You will suppress the enemies on land! Break them, for you are the Ace of the Skies!

Modify ARMS with Futuristic Weapons!
Upgrade to Futuretech and make an exclusive fighter of legend! Burn through the sky with your exhaust flame. Equip "Hawk-eagle" Wings for continuous propulsion, "Bumblebee" Rotor for extra power, and "Hunt" Seeker Missiles to destroy enemy fighters in AA combat! Modify your Hyperspace Laser Cannon and neutralize ground targets from the air with one charged shot! Improvise, adapt, overcome!

Charge to the death! Red vs. Blue!
Team Death Match mode, "ARMS Hunt" has arrived! Moreover, play with 200 Load on "Fierce Struggle Hunting Ground". The lost "Ruins Island" of an advanced civilization and the junk resource factory "Hope Mining" are now in the middle of a new interstellar conflict! Make a team of fight and fight the enemy team in an epic battle at the no-man's land. Suppress enemy ground forces with your airpower, or charge through their ranks with deadly ARMS on the ground...Who will achieve the required kill count first in this metal grinder? Remember, a winner must rip through enemy defensive lines without fear!

Get Official Recognition as ARMS of the Elite!
Worried about not having powerful weapon Modules or ARMS in your garage? Turn into an elite with "Elite ARMS" in "ARMS Hunt" Mode. Choose a machine that has proven its worth from system recommendations, ride the ARMS of legend, and start your very own epic battle!


[Follow us]
Facebook: https://www.facebook.com/AstracraftGame
YouTube:https://www.youtube.com/channel/UC5OEA-cZrI1xedYodBaWH5Q
Discord:https://discord.gg/Y68KnVT7vK
Official Website:http://www.astracraftgame.com/en
Diupdate pada
28 Sep 2021

Keamanan Data

Keamanan dimulai dengan memahami cara developer mengumpulkan dan membagikan data Anda. Praktik privasi dan keamanan data dapat bervariasi berdasarkan penggunaan, wilayah, dan usia Anda. Developer memberikan informasi ini dan dapat memperbaruinya seiring waktu.
Tidak ada data yang dibagikan kepada pihak ketiga
Pelajari lebih lanjut cara developer menyatakan pembagian data
Aplikasi ini dapat mengumpulkan jenis data berikut
Lokasi, Info pribadi, dan 4 lainnya
Data dienkripsi saat dalam pengiriman
Data tidak dapat dihapus
4,4
76,3 rb ulasan
Stars
9 Februari 2022
Game Bagus, cocok untuk yang ingin mengasah kreativitas, tidak memiliki batasan dalam membuat kecuali di beberapa mode yang dimana membuatnya harus di batasi, ada beberapa game mode, equipment bisa di dapatkan dari beli atau event, tidak ada yang namanya PAY TO WIN. Tapi ini game berat tidak bagus peformanya jika di mainkan di hape LOW END kecuali mau maksa bisa aja, Sebuah game yang menitik beratkan kreativitas dari pemain itu sendiri, dan sebuah game yang dimainkan untuk menghabiskan waktu.
136 orang merasa ulasan ini berguna
Apakah konten ini berguna bagi Anda?
Ramdan Muhammad
29 Desember 2021
Bagus sih cuma ga bisa main mode "versus" jadi ngebosenin ga bisa main antar player, dan player nya pada sombong ga bisa di tanya player yg chat itu itu aja, mereka jadi cuek aja gitu lol, Mungkin kalo di perbaiki lagi supaya bisa main mode versus lebih asik, soalnya pas waktu baru rilis aku dah main dan itu seru player banyak kalo mau main mode versus ga nunggu lama paling lama 1menit, sekarang udh 5+ ga masuk", mungkin karna player nya dikit jadi lama..........................................
347 orang merasa ulasan ini berguna
Apakah konten ini berguna bagi Anda?
Yanuar Sukma Pribadi
16 Januari 2021
Keren, konsep dimana kita bisa membangun kendaraan tempur kita sendiri, lalu bisa diadu dengan pemain lain itu seru banget. Tapi game ini jelas pay to win banget soalnya ada beberapa item yang bagus tapi mahal buat player gratisan, jadi yang berduit dimudahkan. Ada sedikit kritik buat NetEast untuk game ini tolong tambahkan Vault atau tempat item yang kami dapatkan.
347 orang merasa ulasan ini berguna
Apakah konten ini berguna bagi Anda?