The New Indian Express

Contains Ads
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Соединети Американски Држави)

The New Indian Express Group, One of India’s oldest & biggest media house brings you news on the GO. Download the New Indian Express app on your device and stay updated on news from across the globe, anywhere, anytime. The New Indian Express app offers everything that caters to today’s reader. We cover a wide range of themes such as society, politics, literature, arts, cinema, travel, lifestyle, sports, business, finance, new-age living, self-development and entertainment. With this App we address the need of mobility of our dynamic & informed users who are constantly exploring ways to make their lives better. One of the salient features of this App is that it will even read the news to you. Stay updated and share News with your friends & family. We hope that our readers will love this App. For any feedback / suggestions do write to us.
Новиот Индискиот Експрес група, една од најстарите и најголемите медиумска куќа во Индија ви носи вести во движење. Отфрлени Нов Индискиот Експрес стан на Вашиот уред и да останат ажурирани на вести од целиот свет, насекаде, во секое време. Новиот Индискиот Експрес стан нуди сè што caters за денес читателот. Ние ги покриваат широк спектар на теми како општество, политика, литература, уметност, филм, патување, начин на живот, спорт, бизнис, финансии, ново-годишна возраст живот, себе-развој и забава. Со овој стан се одговори на потребата на мобилноста на нашата динамична и информирани корисниците кои постојано се истражуваат начини да ги направат своите животи подобро. Еден од истакнатите карактеристики на овој стан е тоа што дури и ќе ги чита вести за вас. Бидете во тек и споделување на вести со вашите пријатели и семејството. Се надеваме дека нашите читатели ќе сакаат овој стан. За било какви повратни информации / сугестии го пишувам за нас.
Прочитајте повеќе
4,0
Вкупно 445
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Performance optimisation
Прочитајте повеќе

Дополнителни информации

Ажурирано
06 мај 2018
Големина
Варира со уред
Инсталации
10.000+
Тековна верзија
Варира со уред
Потребен е Android
Варира со уред
Оцена на содржината
Понудено од
The New Indian Express Group
©2018 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.