NewU: Verander gewoonten & bereik doelen 🍎🚀

NewU is een unieke gezonde gewoonte-tracker die je in staat stelt uw dagelijkse routine te veranderen in een leefstijl. Wat is uw doel? Wil je doelen halen? Verander je leefstijl op het gebied van voeding, meditatie, mindfulness, fitness en slaap om uw doelen te bereiken! Alle informatie wordt ondersteund door de nieuwste wetenschap. Haal je doelen met gezonde gewoonten!

Haal je doelen
NewU is je eerste stap op weg naar een gezonde leefstijl. Het begint met je eerste gezonde gewoonte. Je kunt je vrienden en familie uitdagen en een positieve invloed hebben op hun doelen. Op NewU kun je uw mentale gezondheid, beweging, slaap en voeding verbeteren. Of gebruik het om doelen te bereiken als stoppen met roken. Bouw een routine op maat en word lid van de gewoonte-community! Bereik je doel met gewoontevorming en gedragsverandering. Wij helpen je om doelen te bereiken op een duurzame manier!

Voordelen
We willen onze persoonlijke doelen bereiken! We willen ons gelukkiger voelen, gewicht verliezen en ons bewegingsdoel behalen. Je probeert je nachtrust te verbeteren, te stoppen met roken, te sporten, gezond te eten en stress te verminderen. Helaas is dit moeilijk vol te houden voor een lange tijd. Om doelen te bereiken, helpt NewU je bij het creëren van langdurige gezonde gewoonten met behulp van wetenschap. Onze aanpak is leuk, effectief en makkelijk. Creëer persoonlijke gewoonten en je ultieme dagelijkse routine. Bereik doelen en word gezonder dan ooit tevoren. Word de NewU!

Wetenschap
NewU combineert de nieuwste wetenschap op het gebied van gezondheid, motivatie en gewoonten met slimme technologie. Deze gewoonte-tracker helpt om doelen te bereiken. Je kunt gewoonten ontdekken en creëren op een makkelijke, leuke en effectieve manier. Ontdek je gewoonten en verander uw dagelijkse routine. U kunt ook uw vrienden, familie en collega's uitdagen! Wat gaat u bereiken?

Ons verhaal
NewU is opgericht door studenten bewegingswetenschappen met een fascinatie voor gezondheid & gewoonten. Ons doel is om 50 miljoen mensen te helpen hun gezonde routine te bereiken door hun gewoonten te veranderen. Wij geloven dat gewoontevorming leuk en makkelijk kan zijn. We werken dag en nacht om uw reis zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken.

Hoe werkt het?
🚀 Plan je ultieme dagelijkse routine om doelen te bereiken
🏅Kies uit meer dan 250+ gewoonten en gebruik de gewoonte-tracker om te verbeteren
💡 Daag uw vrienden, familie en collega's uit
🍎Verbeter uw slaap, fitness, dieet, mentaal welzijn en stop met roken
📔 Gebruik het als een dagboek om gewoonten bij te houden en doelen te bereiken

Welke gewoonte past bij jou?
💡 Helpt u uw doelen te bereiken met tips, trucs en hulpmiddelen
🎓Alle gewoonten worden ondersteund door wetenschap over gedrag & gezondheid
🎁 Bereik een doel met verschillende gewoonten
🌙Verbeter routines in de ochtend, overdag en 's avonds

Waar geloven we in?
💖 Jouw vermogen om een gewoonte te veranderen & een geweldig leven te leiden
🦶Zet dagelijks kleine stappen, bereik doelen met een aangepaste routine
👨👨👧👧 Verander samen, houd elkaar verantwoordelijk en heb plezier en word lid van de gewoonte gemeenschap
🎁 Je gezondheid veranderen kan makkelijk en leuk zijn

In de toekomst
Mensen wereldwijd helpen om gezonde gewoonten te bereiken. Dat is ons doel. Met uw feedback en steun boekt NewU voortdurend vooruitgang. Elke maand worden nieuwe functies vrijgegeven. We houden de wetenschap op het gebied van gezondheid & gewoonten up-to-date om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot de beste gewoonten & routines. Van integratie met uw wearables tot agenda-integratie. NewU zal in de toekomst de alles-in-één coach zijn die u overal en altijd kan bijstaan om doelen te bereiken op een gezonde routine.

Neem contact met ons op
Doe je mee? Met welke gewoonte ga jij aan de slag? Haal nu je doelen met NewU!
info@newu-app.com
Instagram: newu_app
Facebook: NewU app
LinkedIn: NewU

Dit jaar is het jaar van de NewU! 🚀
Read more
Collapse
5.0
28 total
5
4
3
2
1
Loading…

What's New

Production release 1.0
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
February 19, 2021
Size
1.7M
Installs
100+
Current Version
1.0.0.0
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Permissions
Offered By
Google Commerce Ltd
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Language: English (United States)All prices include VAT.
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.