Next Night

Translate the description into English (United States) using Google Translate?Translate the description back to Hungarian (Hungary)

Azt már régóta nem is kérdés, hogy ő a nagy ő. Pontosan tudod hogy szombat reggel melyik bögréből kéri a kávét. A szokásos szuperhősös-ajándékok mindig telibe találnak, de már te is kezded érezni, hogy ennél több kell... Rajtad áll, hogy boldoggá tedd...

Felgyorsult a világ, egyre többet dolgozunk, és egyre kevesebb idő jut egymásra. Kapcsolatok jönnek-mennek, és ha meg is találjuk azt, akit véglegesnek gondolunk, beleszürkülünk a hétköznapokba. Már nincsenek cinkos összekacsintások. Egyre kevesebb az ünnepnap, beszippant a mókuskerék. Szépen lassan ti is egy pár lesztek azok közül, akik csak egymás mellett élnek.

Mi lenne, ha azt mondanám, ennek nem kell így lennie? Ha minden héten olyan kihívásban vennétek részt, ami feldobja a közösen töltött időt?

A Next Night küldetése új, plusz örömforrást adni a Neked és a kedvesednek. Egy mobilos applikációba bújtatott ötletcsokor. Segít abban, hogy minden héten tenni tudjatok valamit egymásért, ami újszerű és érdekes. Legyen szó arról, hogy egy rég vágyott könyvvel leped meg a másikat, egy könnyű tavaszi sétával vagy simogató masszázzsal.

Hogyan működik?
Ahogy belépsz az alkalmazásba egy ötletekkel teli táblán találod magadat, melyről szabadon csemegézhetsz. Ha találsz valamit, ami tetszik, mentsd el a Küldetések közé. Akármi is történjen, az app emlékeztetni fog, hogy van teendőd...
Minden küldetésnél látod, hogy mennyire időigényes, milyen helyszínt igényel, mennyire nehéz megvalósítani, és hogy ingyenesen megvalósítható-e.

Ehhez ketten kellünk?
Használhatod arra is az appot, hogy ötleteket gyűjts a Next Night tábláján található ablakok kinyitásával, de mondunk ennél sokkal jobbat. Ha mindkettőtök telefonján már ott az alkalmazás, össze is kapcsolódhattok, és ekkor kezdődik csak az igazi kaland! Töltsétek ki a Kérdőívet és rögtön közös táblára kerültök.

Miért jó a közös tábla?
Mert rögtön látod, ha a másik készül valamivel. Az izgalom-faktor azonban megmarad, mert azt nem látod, hogy mi is ez pontosan. Masszázs lesz, vagy romantikus andalgás? Kirándulás vagy gyertyafényes vacsora?

Eddig szuper, van még valami?
Persze:) most jön a legjobb rész, de ezt a lehetőséget csak azok kapják meg, akik tényleg komolyan gondolják. Minden hétfőn frissítjük a táblátokat a kérdőívre adott válaszaitok alapján. Kiszórjuk azokat az ötleteket, aminek a párod nem örülne, és direkt olyanokat válogatunk, amivel nem lőhetsz mellé. Hiszen szervezheted a jobbnál jobb közös programokat, ha a párodat inkább ajándékkal tudnád boldoggá tenni vagy lehetsz te az egyszemélyes háztartás-felelős de a párodat nem fogja érdekelni, ha eközben szexuálisan nincs kielégítve.

Válaszoljatok néhány kérdésre ezzel megismerjük a preferenciáitokat, így tudjunk Rád és a kedvesedre szabott feladatokkal feltölteni a táblátokat. Így biztosak lehettek abban, hogy csak olyan ötletekkel találkoztok, ami a másiknak is tetszene.
It's been a long time since she's the big one. You know exactly which mug you want for coffee on Saturday morning. The usual superhero gifts are always full, but you already start to feel the need for more ... It's up to you to make him happy ...

The world has accelerated, we are doing more and less time. Relationships come and go, and even if we find what we think is definitive, we become grayed out in our everyday lives. There are no more gentle winks. Fewer and fewer holidays, the squirrel wheel sucked. Slowly you will become a couple of those who only live side by side.

What if I said it didn't have to be like this? If you were to take on a challenge every week that would put your time together?

Next Night's mission is to add a new source of joy to you and your loved one. A bunch of ideas hidden in a mobile application. It helps you do something for each other every week that is novel and interesting. Whether it's a long-awaited book that surprises another with a light spring stroll or a caressing massage.

How It Works?
As you enter the app, you'll find yourself on a board full of ideas that you can freely delight in. If you find something you like, save it to Missions. Whatever happens, the app will remind you what to do ...
For each mission, you see how time consuming, what location it requires, how difficult it is to accomplish, and whether it is free to do.

Do we need two of us?
You can also use the app to gather ideas by opening windows on your Next Night board, but we say much better. If you both have the app on your phone, you can connect and that's when the real adventure begins! Fill out the Questionnaire and you will be immediately placed on a common board.

Why a common board?
Because you see right away when the other is doing something. However, the excitement factor remains because you don't see exactly what it is. Will it be a massage or a romantic andalgia? Excursion or candlelight dinner?

So far, is there something else?
Of course :) now comes the best part, but this opportunity is only given to those who are really serious. We update the tables every Monday based on your response to the questionnaire. Let's spread out ideas that your partner wouldn't like, and pick out ones you can't shoot with. After all, you can organize better joint programs if you can make your partner happy with a gift or you can be the sole housekeeper but your partner will not be interested if they are sexually unsatisfied.

Answer some questions to find out what your preferences are, so we can fill the tables with tasks tailored to you and your loved one. This way you can be sure that you only come up with ideas that the other person would like.
Read more
Collapse
Loading…

What's New

Új fejlesztés:
Kapcsolódó ötletek
Read more
Collapse

Additional Information

Updated
August 5, 2020
Size
11M
Installs
50+
Current Version
1.0.17
Requires Android
4.4 and up
Content Rating
Mature 17+
Sexual Content, Nudity
Permissions
Offered By
Lakatos Balázs
Developer
HU-2030, Hungary, Érd 2030, Aszfaltozó utca 62
©2021 GoogleSite Terms of ServicePrivacyDevelopersAbout Google|Location: United StatesLanguage: English (United States)
By purchasing this item, you are transacting with Google Payments and agreeing to the Google Payments Terms of Service and Privacy Notice.