Animal Crossing: Pocket Camp

Нуди купувања во апликација
Да се преведе описот на македонски (Република Македонија) со „Преведи на Google“?Преведи го описот назад на англиски (Обединето Кралство)

Find furniture you like and design a campsite that suits your style!

Tents, hammocks, fireplaces, a stuffed-animal sofa...mix and match to your heart's content! Make a trendy open-air café, or line up some microphones and guitars to create an outdoor music festival! In the mood for a little extra fun? Set up a merry-go-round and open a theme park. You can even make a pool, or fill the sky with fireworks!

◆ Design your campsite, camper, and cabin however you want

◆ Collect themed items from Fishing Tourneys and Garden Events that happen throughout the year

◆ More than 1,000 pieces of furniture and 300 pieces of clothing and accessories are available to choose from, with more being added all the time

◆ Features more than 100 animals with quirky personalities

Fulfill animal requests and watch your friendship with them grow! Once you become close enough friends, you can invite them to your campsite. The more the merrier!

Design a show-stopping campsite, invite your favorite animals, and take an in-game photo to show your friends. If your friends like what you've done, they may even give you kudos!

The great outdoors has so much to offer!

Notes: This game is free to start, with in-app purchases available.
Internet connectivity is required to play Animal Crossing: Pocket Camp. Data charges may apply.
May include advertising.
Најдете мебел кој ви се допаѓа и дизајнирајте камповите што ќе одговараат на вашиот стил!

Шатори, хамакови, камини, гарнитура со кадифе ... се мешаат и се совпаѓаат со содржината на твоето срце! Направете трендовски кафуле на отворено, или поставете некои микрофони и гитари за да креирате музички фестивал на отворено! Во расположение за малку повеќе забава? Поставете весел круг и отворете тематски парк. Можете дури да направите базен, или да го наполните небото со огномет!

◆ Дизајнирајте го кампот, камионот и кабината колку што сакате

◆ Собирајте ги тематските предмети од риболовните трки и градинарски настани кои се случуваат во текот на целата година

◆ Повеќе од 1.000 парчиња мебел и 300 парчиња облека и додатоци можат да се изберат, а повеќе се додава цело време

◆ Карактеристики повеќе од 100 животни со каприциозни личности

Исполнете барања за животни и гледајте го вашето пријателство со нив да расте! Откако ќе станете доволно блиски пријатели, можете да ги поканите во вашиот камповите. Колку повеќе толку повесело!

Дизајнирајте камп за застанувања, поканете ги вашите омилени животни и фотографирајте во играта за да ги покажете вашите пријатели. Ако вашите пријатели го сакаат она што сте го направиле, можеби дури и ќе ви дадат слава!

Големиот на отворено има толку многу да понуди!

Забелешки: Оваа игра е бесплатна за да започне, со купувања достапни во апликацијата.
Потребна е интернет конекција за играње на преживување преку животни: Pocket Camp. Може да се применат тарифи за податоци.
Може да вклучува рекламирање.
Прочитајте повеќе
Собери
4,5
Вкупно 404.521
5
4
3
2
1
Се вчитува...

Што е ново

Implemented feature improvements.
Прочитајте повеќе
Собери

Дополнителни информации

Ажурирано
18 март 2019
Големина
68M
Инсталации
10.000.000+
Тековна верзија
2.2.1
Потребен е Android
4.4 и понова
Оцена на содржината
Интерактивни елементи
Дигитални купувања
Производи во апликација
0,99 US$ - 79,99 US$ по ставка
Понудено од
Nintendo Co., Ltd.
©2019 GoogleУслови на користење на сајтотПриватностПрограмериИзведувачиЗа Google|Локација: Соединети Американски ДржавиЈазик: македонски
Со купување на ставкава, работите со Google Payments и се согласувате со Условите на користење и Известувањето за приватност на Google Payments.