Njoftime.al

1K+
Downloads
Content rating
Everyone
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image
Screenshot image

About this app

Njoftime.al eshte nje platforme online ku publikohen ne internet njoftime me interes per individ dhe profesionist. Njerezit perdorin sherbimet e platformes per te ofruar/gjetur mundesi biznesi, zgjidhje te nevojave, per tu lidhur me njerez te tjere si dhe per te gjetur informacion.
Sherbimet kryesore te faqes:
Imobiliare - Shtepi ne shitje, shtepi me qera, ambjente biznesi, toke dhe truall
Punesimi - Oferta pune, kerkesa per pune, kurse dhe intership
Sherbime - Sherbime mjeksore, kontabiliteti, juridike e avokatie, mirmbajtje, udhetime etj.
Tregetia online - Makina ne shitje, Mobilje te perdorura, elektroshtepiake etj.
Aksesor - Aksesor te ndryshem per meshkuj dhe femra
Updated on
Jan 3, 2022

Data safety

Developers can show information here about how their app collects and uses your data. Learn more about data safety
No information available

What's new

Performance updates and bug fixes.